Η ΕΥΔΑΠ ΔΕΝ έχει καθαρίσει ακόμα το οικόπεδό της – Οι γείτονες διαμαρτύρονται – Ζητούν να τον καθαρίσει ο δήμος

Η ΕΥΔΑΠ όπως γράφαμε και προχθές δεν έχει ακόμα  καθαρίσει τον χώρο της δεξαμενής της στην οδό Ψηλορείτη, από ξερά χόρτα που υπερβαίνουν σε ορισμένα σημεία το ένα μέτρο.

Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και αγανακτισμένοι από αυτήν την κατάσταση και ζητούν την παρέμβαση του δήμου, ο οποίος ναι μεν έχει επικοινωνήσει με την ΕΥΔΑΠ για το θέμα αυτό, αλλά έως στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιο συνεργείο της για να τον καθαρίσει.

Τυπικά ο δήμος μπορεί να εισέλθει εντός του χώρου μετά τις 30 Ιουνίου και να τον καθαρίσει, αλλά εάν κρίνει πως υπάρχει κίνδυνος αυτό μπορεί να γίνει και ΤΩΡΑ.

Πιστεύουμε με τις επικίνδυνες συνθήκες που κυριαρχούν ο δήμος επικαλούμενος την έκτακτη ανάγκη και επικινδυνότητα που υπάρχει και την μισή Ελλάδα να καίγεται, πρέπει να εισέλθει και να καθαρίσει τον χώρο, πριν αναγκαστεί να μπει για την κατάσβεση κάποιας φωτιάς.

Σε αντίθεση με το οικόπεδο της ΕΥΔΑΠ, η Αποστολική Διακονία έχει φροντίσει για τον καθαρισμό της έκτασής της, 60 περίπου στρεμμάτων, η οποία συνορεύει με αυτόν.

Υπάρχουν λίγες συστάδες από ξερόχορτα ακόμα στον χώρο, που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα και φανταζόμαστε πως θα καθαριστούν κι αυτές.