ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΒΑΡΑΣ

Ανακοίνωση Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας:
” Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 18 Μάη σε όλη την Ελλάδα και την πόλη μας επιβεβαιώνει τη θέληση του λαού μας για ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών στην αυτοδιοίκηση και το κεντρικό κράτος.
Στην Αττική, τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, η “Δύναμη Ζωής” με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Ρένα Δούρου, παρά τον πόλεμο των μέσων ενημέρωσης και κάθε διαπλεκόμενου, έβαλε τις βάσεις για μία μεγάλη δημοκρατική νίκη της περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Οι πολιτικές της δικομματικής κυβέρνησης των Σαμαρά -Βενιζέλου θα ηττηθούν.
Στην Αγία Βαρβάρα, το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του πρώτου γύρου ανέδειξε στις πρώτες θέσεις πολιτικές και πρακτικές με τις οποίες είμαστε αντίθετοι. Η “Συμπαράταξη για τον άνθρωπο και τη πόλη” η παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας, ενίσχυσε σημαντικά τις δυνάμεις της και από καλύτερες θέσεις συνεχίζει τον αγώνα για μια τοπική αυτοδιοίκηση των δημοκρατικών θεσμών, της διαφάνειας, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της υπεράσπισης των δικαιωμάτων και του δημόσιου χώρου.
Ο αγώνας συνεχίζεται και την Κυριακή 25 Μάη. Η αποχή είναι ενίσχυση των πολιτικών της νεοφιλελεύθερης λιτότητας, της συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών. Ανατρέπουμε τις πολιτικές αυτές ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, “Δύναμη Ζωής” για την περιφέρεια. Η ερχόμενη Κυριακή είναι η Κυριακή του ελληνικού λαού, της αριστεράς, των δημοκρατικών κατακτήσεων, της ελπίδας.”