ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΛΑΝΗ

Στην πολυετή πορεία της, η Δημοτική Παράταξη «Η δική μας πόλη» έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι αποτελεί ήρεμη και υπεύθυνη πολιτική δύναμη για την Αγία Βαρβάρα. Δρούμε πάντα με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και μετριοπάθεια, χωρίς κορώνες, χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις, χωρίς κραυγές.

Παράλληλα, ως Δημοτική Αρχή, θεωρούμε καθήκον μας να διαφυλάξουμε τη δημοκρατική συνείδηση της Αγίας Βαρβάρας και να προστατέψουμε την ομαλή εκλογική διαδικασία.

Σε αυτή τη βάση, δεσμευόμαστε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουμε νέα κεντρική προεκλογική εκδήλωση και ότι θα προστατεύσουμε την πόλη από την ηχορρύπανση και την αφισορρύπανση. Θα περιφρουρήσουμε το δημόσιο λόγο και την αντιπαράθεση για τα ζητήματα της πόλης, σε τόνους ήπιους, με σεβασμό στους πολίτες.

Θα αξιοποιήσουμε το διαθέσιμο χρόνο προκειμένου να οργανώσουμε μικρές, εποικοδομητικές συναντήσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

Παράλληλα, απευθύνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ, σε θεσμικό επίπεδο, προς όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις και τους τοπικούς φορείς της πόλης.

Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, επιδιώκοντας τη σύνθεση απόψεων και τη συνεργασία. Στην επόμενη μέρα δεν περισσεύει κανείς. Η πόλη μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ. Για το παρόν και το μέλλον που αξίζει η Αγία Βαρβάρα.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ