Η ΕΥΔΑΠ είλθε, είδε και απείλθε – Το εργοτάξιο σε φουλ ρυθμούς χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέτρο προστασίας των περαστικών…

Μετά από είκοσι περίπου ώρες εμφανίστηκε συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, το οποίο είχε καλεστεί εχθές Τρίτη 17 Απριλίου πριν το μεσημέρι, από συμπολίτη μας στην οδό Ανδρέου Δημητρίου, για να επέμβει σε ζημιά που προκλήθηκε στη σωλήνα παροχής νερού κατοικίας του, από μηχάνημα έργων.

Όπως γράφαμε και εχθές εργαζόμενοι της κατασκευαστικής εταιρείας αποκατέστησαν τη βλάβη προκειμένου το νοικοκυριό να έχει νερό, αλλά όπως είναι φυσικό, αφού δεν είναι ειδικοί, υπάρχει κάποια μικρή διαρροή.

Συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί μετά από 20 ώρες, είδε τι συμβαίνει δηλώνοντας, σύμφωνα με γείτονες του συμβάντος πως : “Τώρα είναι δικό μας θέμα” και αποχώρησε χωρίς να κάνει κάτι, ούτε καν να σταματήσει τη διαρροή που υπάρχει.

Η κατασκευαστική εταιρεία έχει μπαζώσει όλο το χαντάκι που άνοιξε για να τοποθετηθεί ο αγωγός, εκτός εκείνου του σημείου.

Εκ των πραγμάτων θα αναγκαστεί να το καλύψει κι αυτό, για να παραδώσει το έργο, με τη διαρροή να υπάρχει και σε λίγο καιρό από τη διάβρωση που θα προκληθεί, θα υποχωρήσει το οδόστρωμα.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

Όσον αφορά τα έργα στην οδό Ανδρέου Δημητρίου συνεχίζονται εντατικά, αλλά με πλημμελή μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μας, ενώ τα σκαπτικά και άλλα βαρέα μηχανήματα εργάζονται και κινούνται επί της οδού, το εργοτάξιο δεν είναι περιφραγμένο, αφού δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο προστασίας πάλι, παρουσίας ατόμων που δεν έχουν δουλειά στο εργοτάξιο και δεν έχουν οροθετηθεί τα πεζοδρόμια.

Εμείς θα επιμείνουμε να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας και ελπίζουμε το ίδιο να πράττει και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, που έχει λόγο και ευθύνη επ΄αυτών…