Η Κατασκευαστική Εταιρεία συμμορφώθηκε και έλαβε περισσότερα μέτρα ασφαλείας στο εργοτάξιο της

Μετά το δημοσίευμά μας το Σάββατο 14 Απριλίου για τα ελλιπέστατα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης των συμπολιτών μας και κυρίως των μαθητών του Β΄Δημοτικού Σχολείου, η κατασκευαστική εταιρεία αύξησε την προσοχή της και σήμερα Δευτέρα πήρε περισσότερα μέτρα προστασίας, στο εργοτάξιό της, στο σημείο αυτό.

Σημειώνουμε πως και η διεύθυνση του Σχολείου, οι γονείς και ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος, το πρωί της Δευτέρας ζήτησαν επίσης την αύξηση των μέτρων προστασίας μαθητών και κατοίκων.

Δεν γνωρίζουμε εάν είναι αυτά που προβλέπονται ή λιγότερα, αλλά σαφώς η εικόνα είναι καλλίτερη.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τοποθέτησε περιμετρικά του σημείου που γίνεται το έργο, στη συμβολή Στ. Σαράφη και Ανδρέου – Δημητρίου ακόμα και σιδερένιο πλέγμα, με τις σχετικές προειδοποιητικές πινακίδες, προειδοποιητικούς φάρους και εμπόδια, που δυσχεραίνουν όποιον προσπαθήσει να εισέλθει σε αυτό.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

Δεν κατανοούμε γιατί θα πρέπει κάθε φορά να κυνηγάμε από πίσω τις κατασκευαστικές εταιρείες, που κάνουν έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στην πόλη μας, να εφαρμόζουν αυτά που προβλέπονται και να τις πιέζουμε να τα τηρούν.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι αποκαλυπτικές για την κατάσταση που επικρατούσε το Σάββατο στο εργοτάξιο και τα μέτρα προστασίας των συμπολιτών μας που είχαν παρθεί και τα σημερινά.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ