ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Περιφερειακές – Δημοτικές εκλογές

18 ΜΑΗ

ψηφίζουμε

Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής : Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικού Τομέα: Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

Υποψήφια Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας: Ελένη Καρανάσιου, Δημοτική Σύμβουλος

Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, συνταξιούχε, Νέα και νέε

Έχεις βγάλει συμπεράσματα. Αξιοποίησε την πείρα σου. Είδες στην πράξη ότι τα μεγάλα λόγια για τις δήθεν «τοπικές κοινωνίες» και τη «ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης» αποδείχτηκαν κούφια.

Έχεις χορτάσει από επίδοξους, παλιούς και νέους, «σωτήρες», οι οποίοι υλοποιούν σε τοπικό επίπεδο το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων..

Στις εκλογές στις 18 Μαΐου κάνε ένα αποφασιστικό βήμα

Ψήφισε με βάση τα πραγματικά, τα ταξικά σου συμφέροντα

Ψήφισε για τη ζωή και το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου

Ψήφισε αυτό που πραγματικά πονάει το καπιταλιστικό σύστημα και δίνει ελπίδα και προοπτική στους εργαζόμενους, στα φτωχά λαϊκά στρώματα.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ.

Ζούμε για έκτο χρόνο μέσα στη δίνη της καπιταλιστικής κρίσης. Έχουν τσακιστεί εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις του λαού. Έχουν μειωθεί δραστικά μισθοί και συντάξεις Η ανεργία καλπάζει. Συγχωνεύονται σχολεία, κλείνουν παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, παραρτήματα του ΕΟΠΥΥ. Χιλιάδες μικρομάγαζα βάζουν λουκέτο. Για αυτή την κατάσταση υπάρχει ένοχος, που όλα τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου τον στηρίζουν: Είναι η βάρβαρη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων, που υπηρετούν την κερδοφορία των μονοπωλίων.

ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ!

Απόρριψε τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ), τις παρατάξεις και τους υποψηφίους που στηρίζουν σε τοπικό επίπεδο. Είναι οι βασικοί υπεύθυνοι της κατάστασης που ζούμε σήμερα. Στο όνομα της «ανάπτυξης» υλοποίησαν την αντιλαϊκή λαίλαπα.

Μην παγιδευτείς στα ψεύτικα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ. Τάζει «λαγούς με πετραχήλια» για να πάρει την ψήφο σου και να την χρησιμοποιήσει στο όνομα της «υγιούς επιχειρηματικότητας». Κοροϊδεύει λέγοντας ότι μέσω της ψήφου και με την εξουσία των καπιταλιστών να μένει άθικτη, μπορούν τα πράγματα να καλυτερεύσουν.

Στείλε στο περιθώριο, αν και όπου τολμήσουν, τα μαντρόσκυλα του συστήματος, τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, με όποιο όνομα κι αν εμφανιστούν. Είναι τσιράκια των αφεντικών, δεν έχουν καμία σχέση με το λαό και τις αγωνίες του.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ  ΜΕ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

Οι εκλεγμένοι  κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα και – κυρίως – έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουν την αντιλαϊκή λαίλαπα που εφάρμοσε η Διοίκηση του Δήμου και σιγόνταραν όλες οι παρατάξεις που πίνουν νερό στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Συγκρούστηκαν με τον περιβόητο «Καλλικράτη» όταν οι υπόλοιπες παρατάξεις τον ψήφιζαν ή στην πράξη τον στήριζαν με χέρια και με πόδια.
  • Κατήγγειλαν και καταψήφισαν τους αντιλαϊκούς Προϋπολογισμούς, τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς, τις δεκάδες απολύσεις στο Δήμο, τη λογική της ανταποδοτικότητας στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, σε κάθε δομή και υπηρεσία του Δήμου.
  • Συμπαραστάθηκαν σε όλους τους λαϊκούς αγώνες: τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Δήμο, τους συμβασιούχους, των γονιών που οι αιτήσεις τους στους Παιδικούς Σταθμούς «κόβονται». Των εργαζόμενων στο νοσοκομείο «Η Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών), στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και άλλους χώρους δημόσιας και ιδιωτικής υγείας.
  • Απαίτησαν τη μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Στήριξαν τους ανέργους και τις διεκδικήσεις τους, τις αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις των συνταξιούχων. Αποκάλυψαν ότι η φτωχολογιά υποφέρει και από τα χαράτσια του δήμου και απαίτησε κανένα λαϊκό σπίτι να μη μείνει χωρίς ρεύμα και νερό.

Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, συνταξιούχε, Νέα και νέε

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ». ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ.