Ν.Ε.Φ.Ο. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ

Ανδρικό : Νίκησε την Ν.Ιωνια – Στον 5ο αγώνα η πρόκριση!

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ –  Ν.ΙΩΝΙΑ : 52-45

Έκανε το χρέος της η Ανδρική ομάδα του Νικηφόρου, και με την σημερινή νίκη ισοφάρισε σε 2-2 νίκες την Ν.Ιωνία  στους αγώνες play off για την άνοδο.

Εκπληκτικό ξεκίνημα για την ομάδα του ΝΕΦΟ που προηγήθηκε με 10-0. Οι παίκτες του Καρβούνη ήταν αποφασισμένοι για την νίκη, και μπήκαν πολύ δυνατά. Στην συνέχεια η Ν.Ιωνία σε ένα σκληρό παιχνίδι, προσπάθησε  να ισορροπήσει τον αγωνα (ίσως στα τελευταία δευτερόλεπτα θα μπορούσε να ισοφαρίσει) αλλά δεν κατάφερε  να ανατρέψει το σκορ.

Σημαντικό μερίδιο στην νίκη είχε η συμβολή του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας και γέμισε το κλειστό της Αγ.Βαρβάρας!  Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας. Ιδιαίτερο χρώμα στην εξέδρα έδωσαν τα παιδιά που προπονούν  οι παίκτες της Ανδρικής ομάδας.

Όλα θα κριθούν στον επόμενο αγώνα (την Πέμπτη μάλλον) στην έδρα της Ν.Ιωνίας,  όπου ο νικητής παίζει play off με  Θρακομακεδόνες ή Δάφνη Δαφνίου με στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία!

Ανάλογα με την ζήτηση, υπάρχει σκέψη να βάλει πούλμαν η ομάδα του Νικηφόρου για την μετακίνηση των φιλάθλων.

ΣΚΟΡ ΠΕΡΙΟΔΩΝ : 23-13, 8-10, 9-6, 12-16

Νικηφόρος (Καρβούνης προπ) ΑΓΓΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΓΕΡΓΕΡΙΤΑΚΗΣ, ΒΕΚΡΗΣ 7, ΤΖΙΩΤΗΣ 10, ΚΑΜΝΙΩΤΗΣ 14, ΠΑΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΕΡΣΑΚ, ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ 8, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΚΟΣ 8

Στον άλλον αγώνα οι Θρακομακεδόνες νίκησαν εκτός έδρας την Δάφνη Δαφνίου με 57-50 και έκαναν το 2-2 στα ημιτελικά των play off.