Γιάγκας: “Τα μέλη του χορευτικού, εξαναγκάζονται να πληρώνουν από τις τσέπες τους τις ενοικιάσεις των στολών”

24/3/2018
Ντροπή: Απίστευτο κι όμως πραγματικότητα:
Βάζουν τα μέλη των τμημάτων παραδοσιακών χορών να πληρώσουν από την τσέπη τους τις στολές με τις οποίες θα χορέψουν, για λογαριασμό του Δήμου.

Η Σχολή παραδοσιακών χορών του Δήμου μας και ιδιαίτερα το τμήμα αντιπροσωπείας προβάλλει διαχρονικά και διαφημίσει το Δήμο μας με σημαντικές συμμετοχές σε διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ άλλων φορέων και περιοχών.

Σε κάθε δραστηριότητα του Δήμου χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε τους χορούς και τις παραστάσεις υψηλού επιπέδου, που μας παρέχει.

Παρ’ όλα αυτά τα μέλη του χορευτικού, για να χορέψουν στις εκδηλώσεις που ο ίδιος ο Δήμος διοργανώνει, εξαναγκάζονται να πληρώνουν από τις τσέπες τους τις ενοικιάσεις των στολών.

Έτσι φέτος στην παράσταση που θα δοθεί σε λίγες ώρες στο κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» πλήρωσαν το ποσό των 18 ευρώ για ενοίκιο κάθε στολής.

Το ίδιο συνέβη και στην εκδήλωση που κάλυψε το κανάλι της ΒΟΥΛΗΣ στην αρχή του έτους και για τη συμμετοχή σε άλλες εκδηλώσεις.

Μάλιστα ως επιβράβευση δεν κάλυψαν ούτε τα έξοδα της κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας, η οποία τελικά δεν έγινε.

Έτσι αντιμετωπίζονται οι «άξιοι συμπολίτες μας» που δεν «βαρυγκωμούν» και «βοηθούν το έργο του Δήμου με ικανοποίηση και χαρά» κατά την πρόσφατη δήλωση του κ. Καπλάνη.

Μιχάλης Γιάγκας, Δημοτικός σύμβουλος,

Επικεφαλής του συνδυασμού

«Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»