Βασιλάκος Θεόδωρος: “Η κατάντια του Δήμου Αγίας Βαρβάρας”. Απάντηση – Δήλωση Σαββίδη

Μετά από τις καταγγελίες μου και την κατακραυγή των δημοτών ότι, η Σιπύλου είχε γίνει σκουπιδότοπος,  ο κ. Σαββίδης θεώρησε “έξυπνη λύση”, να την μεταφέρει στην ΒΙΟΧΡΩΜ και να δημιουργήσει μια πολύ “όμορφη”χωματερή.

Στο Δημ. συμβούλιο της Τετάρτης τον κατήγγειλα αυτόν και τον απανταχού απών κ. Καπλάνη και η απάντηση του ήταν, “μα εσείς μου είπατε να τα μεταφέρω εκεί”.

Και αναρωτιέμαι εάν του είχα πει να πάει να πνιγεί, θα πήγαινε.?????

Κύριε Καπλανη έχουμε καταλάβει ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πηγαίνετε ταξίδια, να κόβετε βόλτες και να λείπετε από σοβαρά Δημοτικά συμβούλια, αφήνοντας αντιδημάρχους χωρίς να μπορούν να απαντήσουν με ουσία σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης και να μένουν αρκετά ερωτήματα αναπάντητα.

Βασιλάκος Θεόδωρος

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σαββίδης σε επικοινωνία μας για το θέμα που θίγει ο κ. Βασιλάκος μας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η πείρα είναι σαν τη φλόγα, καίγεσαι μέχρι να την αποκτήσεις. Ακολούθησα τη συμβουλή του, σαν περισσότερο έμπειρος από μένα και Μανιάτης”.

Σχετικά με τα μπάζα, τα κλαδέματα, τα παλιά έπιπλα και τα άλλα πράγματα που έχουν μεταφερθεί στη ΒΙΟΧΡΩΜ, μας είπε ότι ήδη ο Δήμος έχει κλείσει για την επόμενη εβδομάδα να έρθει στο χώρο της ΒΙΟΧΡΩΜ, κλαδοσπάστης και θρυματιστής, ενώ δώδεκα κοντέϊνερ θα αναλάβουν τη μεταφορά τους, στο χώρο απόρριψής τους.