Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ

Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος»

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2014

Με απόλυτη επιτυχία, ίσως τη μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της  Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», στο κρητικό κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014. Πολλές οι εκπλήξεις και όμορφο κλίμα από όλους, με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας λυράρηδες αλλά και τα κοπέλια των χορευτικών μας τμημάτων, που έδιναν ρυθμό στο κέφι της βραδιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα μέλη και οι φίλοι μας, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την κινητήριο δύναμη της πολυδιάστατης δράσης της Ένωσής μας. Μεταξύ αυτών ήταν, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γ.Καπλάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ.Σαρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Α.Λεωτσάκος και Ν.Κολλιάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Α.Κουντούρης, Α.Γούναρη, Σ.Σαββίδης, Ε.Ανδρουλάκη, Θ.Ντάβιος,  Μ.Παπαδάκου, Δ.Σωτηρόπουλος και ο Γ.Γεωργιαννάκης (υποψήφιος Δήμαρχος). Επίσης, ήταν παρόντες οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μ.Γιάγκας και Μ.Νικητάκης, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Α.Ποτηριάδης, Κ.Παϊτέρης, Κ.Ράδος και ο εκδότης της εφημερίδας «Ρεπορτάζ» Γ.Πουλάκης.

Ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες της Ένωσης, που με τις γενναιόδωρες προσφορές τους συνέβαλαν στην επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς. Ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε το συμπατριώτη μας Μάνο Αναστασιάδη που μεταξύ άλλων, προσέφερε ένα υπέροχο δώρο για το φλουρί της Βασιλόπιτας και όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης!