ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ”

Ο βροχερός καιρός δεν επηρέασε στο ελάχιστο το κέφι του κόσμου που γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκη Μαρίας-Ελένης Κορδαλή», αντί του Πάρκου Μητέρας που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει η εκδήλωση, για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας στην πόλη μας.

Η εκδήλωση άνοιξε με τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης Κρητών «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» και του Συλλόγου Ποντίων «Ο ΦΑΡΟΣ», που φρόντισαν αμέσως να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα με χορούς και ήχους από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Τη  σκυτάλη πήραν τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Δήμου μας (Παιδικό και Ενηλίκων), ταξιδεύοντάς μας σε νησιωτικά μέρη της χώρας μας.

Το ήδη κεφάτο κλίμα εντάθηκε ακόμα περισσότερο όταν η ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα άρχισε να παίζει μελωδίες από γνωστά δημοτικά και παραδοσιακά τραγούδια, με τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στους χορούς.

Παράλληλα σαρακοστιανά εδέσματα προσφέρονταν από τον Δήμο, το Σύλλογο Ποντίων «Ο ΦΑΡΟΣ» και την Ένωση Κρητών «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», ενώ εθελοντές, μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας, μοίρασαν τα προϊόντα.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, που με τη διάθεση και την προσφορά τους, φρόντισαν να κάνουν ξεχωριστή την ημέρα της Καθαρής Δευτέρας στην πόλη μας, αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας