Ένα τρίωρο με πολλές συγκινήσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν εχθές το απόγευμα στο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ παρακολουθώντας το έργο “Λαχτάρησα μια χώρα…”

Για τρίτη συνεχόμενη φορά η Θεατρική ομάδα του δήμου “Περι…έργων”, παρουσίασε την Μουσικοθεατρική Παράσταση “Λαχτάρησα μια χώρα…” στο  δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” συγκλονίζοντας το κοινό.

Ένα τρίωρο με πολλές συγκινήσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν εχθές το απόγευμα Σάββατο 27 Απριλίου, στο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ παρακολουθώντας ένα έργο αφιερωμένο στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

Μέσα από τη μουσική του, η Ελλάδα ταξίδεψε από το 1922 έως πρόσφατες δεκαετίες, σκορπώντας ανάμικτα συναισθήματα στο κοινό.

Οι θεατές συμμετείχαν ο καθένας με τον τρόπο αφού συνεπαρμένοι από τη μουσική και τα τραγούδια του, άλλοι σιγοτραγουδούσαν, άλλοι συνόδευαν με παλαμάκια τους ήχους, άλλοι δάκρυζαν και άλλοι απλά είχαν καθηλωθεί στο κάθισμά τους και “ταξίδευαν”.

ΌΛΟΙ οι συντελεστές της παράστασης ΑΡΙΣΤΟΙ.

Μουσικοί, ηθοποιοί, τεχνικοί, ο καθένας ήταν κρίκος της αλυσίδας αυτής της παράστασης με αρχή και τέλος της, την Μαρούσα Στρογγυόγλου η οποία σκηνοθέτησε την τρίωρη παραγωγή, ανεβάζοντας τον πήχη υψηλότερα από το σημείο που τον είχε αφήσει την περασμένη Κυριακή.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 19:30΄,  είναι η τελευταία παράσταση του έργου και προβλέπεται για μία ακόμα φορά να υπάρξει SOLD OUT…