Είναι μερικές φορές που μικρές λεπτομέρειες αμαυρώνουν καλές στιγμές, έργα και προσπάθειες

Είναι μερικές φορές που μικρές λεπτομέρειες αμαυρώνουν καλές στιγμές, έργα και προσπάθειες.

Φυσικά δεν τα αποδυναμώνουν, αλλά δεν υπάρχει και λόγος για κακεντρεχή σχόλια, ιδιαίτερα από εκείνους που ψάχνουν γιαυτά, για να τα προβάλλουν και να τα κάνουν κύριο θέμα προς συζήτηση.

Όχι πως είναι άδικα σαν σχόλια αλλά δεν υπάρχει και λόγος να δίνονται και οι αφορμές γιαυτά.

Βρεθήκαμε π.χ. τις τελευταίες ημέρες μπροστά σε δύο συμβάντα που δεν έπρεπε να είχαν συμβεί, όπως:

Την Παρασκευή 26 Μαϊου στο “Πάρκο Μητέρα”, την Ημέρα που η Ένωση Κρητών είχε την εκδήλωσή της για τη “Μάχη της Κρήτης” και εκατοντάδες συμπολίτες μας παρεύρεθηκαν στην εκδήλωση, ένα μεγάλο παρτέρι είχε μεταμορφωθεί σε λίμνη, πράγμα που σχολιάστηκε. Ένας προσεγμένος χώρος είχε αυτό το ψεγάδι.

Κάποιος άνοιξε το λάστιχο και το άφησε επί ώρες να τρέχει το νερό, με αποτέλεσμα αυτό της φωτογραφίας μας. Το ερώτημα βέβαια είναι: εκείνη την ημέρα ξεχάστηκε το  λάστιχο να τρέχει ακατάπαυστα ή συνήθως αυτό συμβαίνει;

Και υπερβολικό νερό καταναλώθηκε και κουνούπια μαζεύτηκαν και τα φυτά κινδυνεύουν να σαπίσουν.

Εχθές Σάββατο 27 Μαϊου στο κλειστό γυμναστήριο στην οδό Σιπύλου, τα Τμήματα Παραδοσιακών χορών του Δήμου προκάλεσαν πρωτοφανή ενθουσιασμό με τους χορούς τους.

Όλοι παρακολούθησαν ωραίο θέαμα και μπράβο στην προσπάθεια που γίνεται.

Όμως δεν είναι κατανοητό γιατί σπασμένα καθίσματα να είναι πεταγμένα πίσω από τις εξέδρες που είχαν κατακλίσει συμπολίτες μας, σε δύο τρία σημεία, στο διάδρομο στον οποίο κινούνται οι παρευρεθέντες σε αυτό.

Δεν μπορούσαν να πεταχτούν;

Οι διοργανωτές ήξεραν πως εκεί θα γίνει η εκδήλωση, δεν μπορούσαν να αποτρέψουν αυτήν την εικόνα;