Αφήστέ τους στον πόνο τους. Αφήστέ τους να κλάψουν. Αφήστέ τους να πενθήσουν. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!!!

Το δυσάρεστο γεγονός με το τραγικό τέλος της 6χρονης Στυλιανής, έχει συγκλονήσει το Πανελλήνιο, όπως είναι φυσικό και ιδιαίτερα εμάς που ζούμε στην πόλη που συνέβη το ανατριχιαστικό γεγονός.

Ο παιδοκτόνος θα δικαστεί και θα καταδικαστεί όπως συνομολογούν τα γεγονότα, οι μαρτυρίες και η παραδοχή του εγκλήματος από τον πρώην Αστυνομικό.

Η μικρή Στυλιανή που γνώρισε για σύντομο χρονικό διάστημα την σκληρή πλευρά της ζωής, είναι πλέον στους ουρανούς.

Πίσω της υπάρχει η μητέρα και το άλλο αδελφάκι της, που περνούν έναν ατέλειωτο γολγοθά.

Κανάλια, κάμερες, δημοσιογράφοι, τους κυνηγούν για μια δήλωση και ξύνουν τις πληγές τους.

Έλεος…

Αφήστέ τους στον πόνο τους. Αφήστέ τους να κλάψουν. Αφήστέ τους να πενθήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!!!

Μη ξεχνάμε όλοι μας πως υπάρχει ένα παιδί πίσω, το δίδυμο αδελφάκι της Στυλιανής που ακούει, βλέπει και σημαδεύεται από όσα συνεχίζουν να γίνονται, να λέγονται και να ακούγονται.

Ας σταματήσει το “ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ” και το ξέσκισμα της παιδικής ψυχής που έμεινε πίσω.

Κάτι ακόμα, τις τελευταίες ημέρες βλέπω στα τηλεοπτικά κανάλια “φίλους” του παιδοκτόνου να τον κατηγορούν για την συμπεριφορά του, για το τρόπο που μιλούσε, για τους συχνούς καυγάδες που προκαλούσε, για τον προβληματικό χαρακτήρα του. Εμετικές αναφορές.

Όλοι αυτοί, που τώρα τον κατηγορούν και υποστηρίζουν πως είχαν καταλάβει πως είχε ψυχολογικά προβλήματα,  και πως θα κατέληγε να κάνει κάτι ακραίο, αν είχαν εγκαίρως ζητήσει ιατρική βοήθεια για τον “φίλο” τους, τώρα ίσως η Στυλιανή να ήταν σήμερα κοντά μας.