Με νίκη έκλεισε η χρονιά για τον Πολυνίκη

Με νίκη έκλεισε η χρονιά για τον Πολυνίκη στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Β΄ Όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ όπου αγωνίσθηκε για την αθλητική περίοδο 2016-17.

Έχοντας εξασφαλίσει αρκετά νωρίς την παραμονή στην κατηγορία, μην λησμονούμε η ομάδα μετρά μόλις 4 χρόνια ύπαρξης, ο Πολυνίκης κοίταξε ακόμη πιο ψηλά και διεκδίκησε μέχρι τελευταία αγωνιστική την είσοδο στην διαδικασία των play offs.

Έχοντας την ατυχία να στερηθεί των υπηρεσιών βασικών του παικτών, λόγω σοβαρών τραυματισμών, για μεγάλο διάστημα μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και να τερματίσει τελικά στην 6η θέση αφήνοντας πίσω βαθμολογικά έμπειρες και ιστορικές ομάδες.

Ένας βαθμός λιγότερος από τον 5ο της βαθμολογίας, που μπήκε στα play offs, εύκολα μπορεί να χαρακτηρισθεί και σαν δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και της δυναμικής που έχει αποκτήσει ο σύλλογος.

Από την πλευρά της Διοίκησης δίνουμε τα ολόθερμα συγχαρητήρια μας στον προπονητή μας κ. Ηλία Στρατικόπουλο όχι μόνο γιατί με την άριστη δουλειά του έβαλε ήδη τον Πολυνίκη μεταξύ των πετυχημένων ομάδων της Αττικής αλλά κυρίως για την διάθεση του και την αποφασιστικότητα να αναδείξει το ταλέντο των νεαρών μας παικτών και να τους δείξει έμπρακτα σε όλη την διάρκεια των αγώνων πόσο πολύ τους πιστεύει δίνοντας τους άπλετο χρόνο συμμετοχής.

Οι επιλογές του καλοκαιριού σε πιο έμπειρους παίκτες αποδείχθηκαν «χρυσάφι» μιας και κυρίως ο άριστος χαρακτήρας τους όσο και η εμπειρία των συγκεκριμένων παικτών βοήθησαν τα μέγιστα τόσο την ομάδα όσο και τους νεαρούς μας παίκτες να διαγράψουν την ζηλευτή αυτή πορεία.

Η ανάδειξη ταλέντων μέσα από τον Πολυνίκη στέφθηκε και αυτή την χρονιά με επιτυχία, οι νεαροί μας παίκτες άντεξαν την πίεση της κατηγορίας και με τις εμφανίσεις τους μας απέδειξαν ότι δίκαια έτυχαν της εμπιστοσύνης τόσο του προπονητή όσο και της Διοίκησης.

Ιδιαίτερη μνεία, και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια και τις ατελείωτες ώρες που προσέφεραν στο σύλλογο, θα πρέπει να κάνουμε στον βοηθό προπονητή του τμήματος Angelos Lagos, στην Έφορο Xrysa Grapsa, το φυσιοθεραπευτή μας Barzas Petros και τον δημοσιογράφο Nikos Kousoulis που για 4η χρονιά κάλυψε δημοσιογραφικά όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Πολυνίκη.

Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν ευχαριστούσαμε τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας για την παροχή των καλύτερων κατά το δυνατόν συνθηκών προπόνησης και διεξαγωγής των αγώνων μας.

Μετά την ολιγοήμερη ξεκούραση των αθλητών μας θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη αθλητική χρονιά χωρίς να χαθεί καθόλου χρόνος!

Η καλή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί!

Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πολυνίκης