ΝΕΦΟ Παιδικό: Κόντραραν στα ίσα τον αντίπαλο

Με 5 συνεχόμενες βολές στο τέλος, τα Βριλήσσια γύρισαν το σκορ και προκρίθηκαν στον Τελικό. Ο Νικηφόρος  μπορούσε σίγουρα να πάρει το ροζ φύλλο, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μπροστά!

Πολλά συγχαρητήρια σε ΟΛΑ τα παιδιά, στον προπονητή κ.Μαγκουνή, στον γυμναστή κ.Τσουλιά και  στους ανθρώπους της ομάδας για την φετινή πορεία του Παιδικού,  που έφτασε να διεκδικεί να αγωνισθεί στον Τελικό που οδηγεί στην άνοδο για την Α Κατηγορία!

Η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ,  με υπομονή και συστηματική δουλειά τα αγωνιστικά Τμήματα του Νικηφόρου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα των Βριλησσίων. Μπράβο στον coach και στους αθλητές. Αντίστοιχα από την ομάδα των Βριλησσίων δεχθήκαμε το εξής μήνυμα: Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Συγχαρητήρια στους αθλητές σας για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: 52-48 (7-8, 15-17, 16-12, 14-11)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: (Βόσικας προπ) ΡΟΥΤΗΣ, ΦΛΑΣΚΑΣ 6, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 10(5β 1τρ), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ 8(4β), ΤΣΙΑΜΠΑΣΗΣ 5(1τρ), ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ 4, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 11(4β 1τρ), ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 4, ΣΕΙΜΕΝΗΣ, ΤΣΑΛΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΣΤΑΣΙΝΙΩΤΗΣ 4(2β)

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: (Μαγκουνής προπ) ΚΡΟΓΚΟΣ, ΣΙΜΟΣ 7(1τρ), ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ 9(3β), ΒΡΕΛΛΟΣ 2, ΜΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΜΟΣΧΟΥΤΗΣ 13(3β 2τρ), ΤΕΚΟΣ 14(4β), ΠΑΠΟΥΛΗΣ, ΜΑΝΑΛΟΓΛΟΥ, ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ,  ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ 3(1β).