Σαββίδης: “Επιβάλλεται και εφαρμόζεται η συνεργασία των όμορων Δήμων για την αντιμετώπιση καταστάσεων”

Ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Σάββας Σαββίδης, υπέυθυνος για την καθαριότητα επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας ενημέρωσε σχετικά με το απορριμματοφόρο του Δήμου Αιγάλεω, το οποίο σήμερα μας έδωσε δανεικό για δύο ημέρες ο όμορος Δήμος, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες για καθαριότητα στην πόλη μας, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας, έως ότου επισκευαστούν και επιστρέψουν στην υπηρεσία τα οχήματα του Δήμου μας.

Ο κ. Σαββίδης έκανε στην εφημερίδα μας την παρακάτω δήλωση:

“Είναι σύνηθες το φαινόμενο της αλληλοεξυπηρέτησης όμορων Δήμων. 

Την μία ο Δήμος Χαϊδαρίου μπορεί να ζητήσει από εμάς την υδροφόρα μας. Το Αιγάλεω το φορτηγό μας, ή ο Δήμος Κορυδαλλού τον φορτωτή μας.

Έτσι κι εμείς χρειαστήκαμε για δύο – τρεις ημέρες απορριμματοφόρο, απευθυνθήκαμε στο Δήμο Αιγάλεω και επειδή ακριβώς υπάρχει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, σωστή και επιβαλλόμενη συνεργασία, ο όμορος Δήμος μας εξυπηρέτησε.

Που είναι το κακό και το απαράδεκτο;

Η Δημοτική Αρχή με κάθε τρόπο παλεύει με συγκεκριμένες  δυνατότητες να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν ή ξαφνικά προκύπτουν.

Κάθε αρνητική κριτική, όταν προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα δεν βοηθάει. Για όμορφη και καθαρή πόλη, συμμετέχουμε όλοι” , κατέληξε ο κ. Αντιδήμαρχος.

Όπως μας ενημέρωσε θα στείλει ευχαριστήρια επιστολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Αιγάλεω για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά του Δήμου μας.