Έκοψε την πίτα της η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας

 

Η Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της πόλης μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το πρωί, παρουσία πολλών μελών και φίλων του κόμματος.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αγίας Βαρβάρας κ. Σωτηρόπουλος Δημήτρης, πολιτευτές του κόμματος, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας νυν και παλαιοί βουλευτές Χατζηδάκης, Ντινόπουλος, Βούλτεψη, Παναγιωτόπουλος και άλλοι.

Ο συμπολίτης μας Βουλευτής, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος ανάρτησε στο διαδίκτυο το παρακάτω μήνυμα:

“Κρύο σημερα αλλά τόσο ζεστή η ατμόσφαιρα στην Κοπή πίτας ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγίας Βαρβάρας, φίλοι, συνοδοιπόροι, αγωνιστές, άνθρωποι του μόχθου και της εργατικότητας.

Συνεχιζουμε όλοι μαζί.

Γεράσιμος Γιακουμάτος
π. Υπουργός
Βουλευτής Ν.Δ. Β’ Αθήνας”

Η συμπολίτισσά μας κ. Βαρβάρα Ψυχούλα – Κοντογιάννη πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ανάρτησε το παρακάτω κείμενο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

“Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κυβερνήσει με σχέδιο και ρεαλισμό. Και όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, για μια υπερήφανη Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει”.

Χαιρετισμός στην χθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας στην κοπή της πίτας. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κύριο Μανόλη Ζερβάκη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.