Ανοικτή επιστολή Πρεντάκη κατά Βασιλάκου

κ. Βαμβακόπουλε,

Σε συνέχεια της από μηνός απρεπούς (αν όχι αήθους) συμπεριφοράς του κ. Βασιλάκου από την ηλεκτρονική εφημερίδα σας προς το πρόσωπό μου, μετά την οποία αναγκάστηκα να ζητήσω την “περιβόητη” λίστα των οχημάτων που ισχυρίζεται ότι είχε καταθέσει σε εμένα προσωπικά ή τουλάχιστον στο Δήμο (σας θυμίσω ότι έγραφε: “Όταν ήταν ο κ. Πρεντακης αντιδήμαρχος Οικονομικών του είχα στείλει μια κατάσταση με αυτοκίνητα από τον ΟΔΥΕ- ΜΑΓΟΥΛΕΖΑΣ γύρω στα επτά (δυο φορτηγά και πέντε διαφόρων τύπων) Για να μπορέσει ο Δήμος να καλύψει τις ανάγκες του. Όσο λοιπόν είδατε εσείς το ενδιαφέρον τους ,άλλο τόσο το είδα και εγώ.”), ο κ. Βασιλάκος δημόσια στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο (Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου), απόντος εμού για προσωπικούς λόγους, καταφέρθηκε και πάλι εναντίον μου με τα γνωστά του απαξιωτικά σχόλια και επικαλούμενος ότι ενώ έφερε την λίστα των οχημάτων δεν ήμουν παρών… για να την παραλάβω!

Προφανώς, μόλις ενημερώθηκα για το περιστατικό, πήγα στο Δ.Σ. και μετά από λίγο μου παρέδωσε ένα άσχετο έγγραφο, το οποίο σας επισυνάπτω (συνημμένο 20170209-1). Μόλις το διάβασα, δημόσια του έκανα γνωστό ότι θα το δημοσιοποιήσω, για να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους. Στη συνέχεια, αφού συμφώνησε, σηκώθηκε και μου έδωσε ενώπιον όλων των παρευρισκομένων και δεύτερο παρόμοιο με το πρώτο έγγραφο, στο οποίο όπως ισχυρίστηκε έχει και το …αποδεικτικό αποστολής του φαξ (συνημμένο 20170209-2)!

Όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει αλλά και να διασταυρώσει ο καθένας, πρόκειται στην ουσία για ένα υπηρεσιακό έγγραφο που εστάλη από το Τμήμα Πολιτικής & Εποπτείας Κρατικών Αυτοκινήτων & Τηλεπικοινωνιών της Διεύθυνσης Προμηθειών Υποδομών & Διαχείρισης Υλικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης προς το Δ.Δ.Δ.Υ. Αθηνών για θέμα που αφορά τον Δήμο …Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σταλμένο από φαξ του τμήματος Κοινοβουλευτικού Ελέγχου του Υπουργείου Εσωτερικών στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού!

Δυστυχώς, οι δυνατότητες της δικής μου λογικής αδυνατούν να συνδέσουν όλα τα παραπάνω με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και εμένα, αλλά πιθανώς να έχει άλλη δυναμική η “αλήθεια” του κ. Βασιλάκου!
Παρόλα αυτά, συνεχίζω κατ’ επιλογή μου, την κόσμια και χωρίς χαρακτηρισμούς στάση ζωής μου και αναμένω (ίσως μάταια) την προφανώς απαραίτητη πια, δημόσια συγνώμη του!

Τα συμπεράσματα δικά σας!–

Παντελής Σ. Πρεντάκης
Μαθηματικός – Μηχ.Πληροφορικής, MSc
Πρόεδρος Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”
Τηλ. 6977 46 44 48
web: http://users.sch.gr/prentakis/
email: prentakis@gmail.com