Ι.Χ. εκτός ελέγχου τα πήρε όλα σβάρνα, τα ξημερώματα στη Μεγάλου Αλεξάνδρου

Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο διάβα του Ι.Χ. επιβατικό όχημα, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχό του στην διασταύρωση Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, σήμερα τα ξημερώματα, περίπου 3:30 η ώρα.

Το όχημα κατέβαινε τη Μεγ. Αλεξάνδρου με πορεία προς το Αιγάλεω όταν στη διασταύρωση της με την Βενιζέλου ο οδηγός έπαψε να το ελέγχει.

Το αυτοκίνητο κτύπησε πρώτα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχουν δεξιά στο σημείο.

Το όχημα εκτοξεύθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πέφτοντας σε ένα φωτιστικό κολωνάκι το οποίο κατέστρεψε ολοσχερώς κατεδαφίζοντάς το.

Η ξέφρενη πορεία του όμως δεν είχε τελειωμό. 

Το όχημα βρέθηκε στην αρχή της οδού Π. Πλατή όπου έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο Ι.Χ., προκαλώντας του σοβαρές ζημιές, για να κάνει στη συνέχεια αναστροφή στην άσφαλτο και να σταματήσει σε έναν κάδο απορριμμάτων που υπάρχει στην γωνία.

Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Η Τροχαία έφθασε μετά από κλήση του οδηγού, όπως και γερανοφόρο όχημα για την απομάκρυνση του οχήματος το οποίο έχει σοβαρές ζημιές από το ξέφρενο ταξίδι του.

Το ευτύχημα μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση ήταν πως όλος αυτός ο χαμός και η ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος έγιναν εκείνη την ώρα που δεν υπήρχαν ούτε πεζοί αλλά ούτε άλλα οχήματα στο σημείο.

Σε αντίθετη περίπτωση θα θρηνούσαμε θύματα.