Με σύμμαχο τον καλό καιρό και εθνική περηφάνεια, εκατοντάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου, για την 28η Οκτωβρίου 1940

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και εθνική περηφάνεια, εκατοντάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην πόλη μας, σήμερα το πρωί.

Όλα τα σχολεία του δήμου μας, οι Εθνικοτοπικοί σύλλογοι, Φορείς και τμήματα του δήμου παρέλασαν κάτω από τους ήχους της μπάντας του δήμου, η οποία άνοιξε και την παρέλαση.

Είχε προηγηθεί δοξολογία στον Ι. Ν. της Παναγίας Ελεούσας και στη συνέχεια από τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβούλιου κ. Βασίλη Βόσσο ο πανηγυρικός της ημέρας.

Κατέθεσαν στεφάνια ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Τουμαζάτου Μαριάννα, εκπρόσωποι Υπηρεσιών και φορέων και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Μετά το πέρας της παρέλασης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, ο δήμαρχος κ. Μίχος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους απόγονους των έξι συμπολιτών μας που δολοφονήθηκαν από τους γερμανούς ναζί στις 29 Σεπτεμβρίου 1944, στην πόλη μας.

Οι συγγενείς των εκτελεσθέντων από τους γερμανούς κατακτητές πριν 80 χρόνια, ιδιαίτερα συγκινημένοι, ευχαρίστησαν το δήμο για την τιμή που τους έκανε.