Καθαρίστηκε το προαύλιο του 10ου Νηπιαγωγείου από τις πέτρες – Εντός των ημερών θα αντικατασταθούν τα τζάμια που έσπασαν οι ΑΛΗΤΕΣ!!!

.

Κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας έδωσε η διευθύντρια  του 10ου Νηπιαγωγείου, σχετικά με τα τζάμια του σχολείου που έσπασαν κάποιοι αλήτες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η σήμανση δεν πήγε στο χώρο του σχολείου για αποτυπώματα αφού σε πέτρες είναι αδύνατον να υπάρχουν τέτοια δείγματα, ενώ στα κάγκελα του Νηπιαγωγείου με τόσα άτομα που μπαινοβγαίνουν καθημερινά θα ήταν μάταιος κόπος.

Πάντως κάποιος πρέπει να αντιλήφθηκε κάτι και η αστυνομία θα ψάξει να βγάλει άκρη από τυχόν μαρτυρίες.

Ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος κ. Σάββας Σαββίδης, ο οποίος ενημερώθηκε από την εφημερίδα μας για τις ζημιές και μετέβη στο Νηπιαγωγείο για να δει τι συνέβη, ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος για το απαράδεκτο συμβάν και σκέπτεται να προτείνει μία σειρά από μέτρα στο δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο.

Ο δήμος έστειλε συνεργείο εχθές και καθάρισε το προαύλιο και τα παράθυρα από τις εκατοντάδες πέτρες που οι ΑΛΗΤΕΣ πέταξαν και υπολογίζεται εντός των ημερών να αντικατασταθούν τα τζάμια που έσπασαν.