Με επιτυχία η εκδήλωση προς τιμήν της συμπολίτισσάς μας συγγραφέως Π. Παπαδάκη και του συνολικού της έργου

Για την Πένυ Παπαδάκη η εφημερίδα μας στο παρελθόν έχει αναφερθεί αρκετές φορές, σε παρουσιάσεις βιβλίων της ή παρουσιάσεις έργων άλλων συγγραφέων από την ίδια, τόσο σε εκδηλώσεις στην πόλη μας, όσο και εκτός αυτής.

Η Πένυ Παπαδάκη από τους πλέον αναγνωρισμένους σύγχρονους συγγραφείς, ξαφνιάζει με κάθε νέο έργο της, αφού η δυνατή πένα της μεταφέρει σκέψεις και απόψεις τόσο δυναμικά και ζωντανά, “παρασύροντας” τον αναγνώστη, να διαβάσει το βιβλίο της χωρίς διακοπή

Την ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ και το συνολικό έργο της είχαμε την ευχαρίστηση να γνωρίσουμε καλύτερα εχθές το απόγευμα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης, στα πλαίσια των ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΛΗΣ 2024.

Η Πένυ Παπαδάκη πιθανόν να είναι η συγγραφέας από την Αγία Βαρβάρα η οποία έχει γράψει τα περισσότερα βιβλία από κάθε άλλον συνάδελφό της συμπολίτη μας, ΟΚΤΩ τον αριθμό και φυσικά ο αριθμός αυτός θα γίνει διψήφιος.

Ο δήμαρχος κ. Μίχος άνοιξε την εκδήλωση προς τιμή της Πένυ Παπαδάκη μιλώντας γι αυτήν και το έργο της που είχε ακουστά, αλλά τους τελευταίους μήνες είχε την ευκαιρία να αποκτήσει και ο ίδιος άποψη, συνομιλώντας μαζί της  και διαβάζοντας βιβλία της, όπως ανέφερε.

Για το έργο της Πένυ Παπαδάκη μίλησαν η Δήμητρα Ιωάννου συγγραφέας, ο Σπύρος Πετρουλάκης συγγραφέας, ο Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης συγγραφέας δημοσιογράφος και η Μάρω Λαζάρου καθηγήτρια Αγγλικών και μεταφράστρια.

Αποσπάσματα από τα βιβλία της ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ διάβασαν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνα Τζώρτζη και Σώζια Μαράκη.

Την εκδήλωση “έντυσαν” μουσικά ο Γιάννης Νικολάου συνθέτης και ερμηνευτής, η Αρετή Κοκκίνου συνθέτρια και η Μήδεια Χουρσουλίδου ερμηνεύτρια.

Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρεθέντων ήταν συγγραφείς, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες, Αντιδήμαρχοι της πόλης μας και δημοτικοί σύμβουλοι και αναγνώστες των βιβλίων της.

Η ίδια η Πένυ Παπαδάκη ολοκληρώνοντας το μέρος της παρουσίας των βιβλίων της ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο κ. Μίχο για την εκδήλωση, συμπολίτες μας που την βοήθησαν στα πρώτα της βήματα του συγγραφικού της έργου πριν μία εικοσαετία, τονίζοντας ιδιαίτερα την στήριξη που είχε από τη δημοτική σύμβουλο της πόλης μας κ. Άννα Γούναρη, τον Διευθυντή του 2ου Λυκείου της πόλης μας κ. Διονύση Βυθούλκα κ.ά.

Η εκδήλωση πολύ προσεγμένη και κύλησε όμορφα στον πανέμορφο κήπο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΥ και ΤΕΧΝΗΣ της πόλης μας.