Μετά τη συνάντηση Μίχου και Κατοίκων της οδού Κουντουριώτη ο δήμος έριξε λίγο τσιμεντάκι, προς αποφυγή ατυχημάτων

Γράφαμε εχθές σχετικά με τη συνάντηση Δημάρχου κ. Μίχου και κατοίκων της οδού Κουντουριώτη, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Υπήρξε κατά διαστήματα ένταση στον διάλογο μεταξύ τους, αλλά τουλάχιστον προέκυψε κάτι καλό, ο δήμαρχος κ. Μίχος επιβεβαίωσε πως το έργο θα εξελιχθεί κανονικά όπως είχε ανακοινωθεί, αμέσως μόλις διορθωθεί η ανωμαλία που προέκυψε με τα υπόγεια καλώδια της ΔΕΗ.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την από 10/07/2024 γραπτή ανακοίνωση του δήμου που αφορά το έργο και μοιράστηκε στους κατοίκους, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την οδό Κουντουριώτη, από Π. Π. Γερμανού έως την οδό Μιχαήλ Καραολή  και όχι μόνο ένα μέρος της.

Πάντως εχθές το πρωί συνεργείο του δήμου έριξε λίγο τσιμεντάκι στο τέλος της οδού Αριστοτέλους στη συμβολή της με την οδό Κουντουριώτη, για να αποφεύγουν τα οχήματα να βρίσκονται από τα ψηλά στα χαμηλά, έως κατασκευαστεί το έργο, παθαίνοντας ζημιές ή οι πεζοί να κουτρουβαλιάζονται στο ίδιο σημείο.

Επίσης υπάρχει σε εκκρεμότητα η δέσμευση για τοποθέτηση δύο προβολέων για να υπάρχει φως από την οδό Λέσβου έως την οδό Διστόμου, επί της Κουντουριώτη, πράγμα που γράφουμε επί εβδομάδες και ακούστηκε και στη συνάντηση προχθές, ώστε οι κάτοικοι να μην κυκλοφορούν με φακούς τα βράδια…