Έγιναν τα εγκαίνια του σταθμού ΕΚΑΒ στην πόλη μας, στην πλατεία Μακρυγιάννη

.

Γράφαμε πριν δέκα ημέρες πως ξεκίνησε τη λειτουργία του ο σταθμός ΕΚΑΒ στην πόλη μας και αναφέραμε τη σπουδαιότητα ύπαρξής του.

Εχθές το πρωί διαβάσαμε στην εφημερίδα “δικαιοσύνη” πως επρόκειτο να γίνουν τα εγκαίνια του σταθμού, παρουσία μάλιστα του Προέδρου του ΕΚΑΒ, σε ειδική τελετή στις 11:00΄ η ώρα το πρωί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μόνο η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει ενημέρωση για ορισμένα συμβάντα στην πόλη μας, που έχουν σχέση με τη διοίκηση του δήμου και μπράβο της, για τις πηγές της.

Ευτυχώς που η “ΠΡΟΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” με τους συνεργάτες της (τον απλό κάτοικο σε κάθε γωνιά του δήμου μας) έχει τη δική της πλατύτερη πληροφόρηση και ανταποκρίνεται στον ενημερωτικό της ρόλο.

Πληροφορηθήκαμε μάλιστα πως περί εγκαινίων του σταθμού του ΕΚΑΒ, δεν είχε ενημερωθεί και η αντιπολίτευση στο δήμο, εκ των οποίων οι δύο επικεφαλής της είναι γιατροί (Σαρόπουλος, Πιερακέας).

Όμως τα εγκαίνια που γνωστοποιήθηκαν, με τον τρόπο που έγινε, για τις 11:00΄, έγιναν στις 10:30΄, μισή ώρα πριν την δημοσιευθείσα ώρα και τα παρακολούθησαν όσοι το πληροφορήθηκαν με “κάποιον”, “όποιον” τρόπο.

Πάντως όταν φτάσαμε εμείς στις 11:00΄ η ώρα ακριβώς, βρήκαμε τον μπουφέ περικυκλωμένο από τους παρευρεθέντες, αφού η τελετή είχε ολοκληρωθεί…

Καλορίζικος ο Σταθμός σε κάθε περίπτωση…

Χρήσιμος κι αχρείαστος…