Μαρούσα Στρογγυόγλου: “Η συνεργασία μου με το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, έληξε”

.

“Κεραυνός εν αιθρία” ήταν η ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας του δήμου με την Μαρούσα Στρογγυόγλου, μετά μάλιστα από την πετυχημένη περσινή χρονιά με τις αλησμόνητες συγκλονιστικές θεατρικές παραστάσεις, που είχαν σαν θέμα τη ζωή του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και κάθε που παιζόταν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, γέμιζε ασφυκτικά, όπως και στο παρελθόν με άλλες παραστάσεις που είχε σκηνοθετήσει η ίδια, σε αυτόν τον χώρο,  με την Θεατρική Ομάδα “Ουδείς αναμ.art.ητος”.

Μάλιστα το 2025, εκατό χρόνια από τη γέννηση του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, υπήρχε η σκέψη επανάληψης, της παράστασης “Λαχτάρησα μια χώρα…” – Στιγμές απ’ τη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη

Την είδηση διακοπής της συνεργασίας ανακοίνωσε η ίδια η πολυτάλαντη ηθοποιός – σκηνοθέτης, με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:

Με αφορμή τα τηλεφωνήματα που δέχομαι τις τελευταίες μέρες σχετικά με την έναρξης της θεατρικής ομάδας, για νέες εγγραφές, θα ήθελα να ενημερώσω ότι η συνεργασία μου με το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, έληξε.

Οπότε όσοι και όσες ενδιαφέρονται για το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, παρακαλώ πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Δήμου.

Όσο για τη Θεατρική Ομάδα “Ουδείς αναμ.art.ητος” για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε απ’ το 2016, χρειάζεται να βρεθεί ένας χώρος να φιλοξενηθεί, ένας χώρος που να μπορεί να χωρέσει “25 ρομαντικούς αυτοδίδακτους” μαζί με όλα τα υπάρχοντα της ομάδας μας!

Μέχρι τότε θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία σας και μας δίνατε δύναμη να συνεχίζουμε!!

Μένουμε συντονισμένοι και συνδεδεμένοι για οποιοδήποτε αντάμωμα μπορεί να προκύψει….

Ας περνάμε καλά

Ας γελάμε συχνά

Κι ας προχωράμε μπροστά με αλήθειες ξεκούραστες, αγάπη κι αφοσίωση μέχρι να ξαναγεμίσει το θέατρο, το οποίο θέατρο με τις φωνές μας!

Με εσάς κι εμάς ✨

Καλή Αντάμωση!”

Μαρούσα Στρογγυόγλου

.