Ευθύμιος Χατζηευσταθίου: “Τέλος καλό… Όλα καλά! Ανάσα… Back up!”

.
Από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και προχθές το βράδυ είχε εξαφανισθεί από … διαδικτυακού προσώπου γης η ιστοσελίδα του σχολείου μας!
.
Ένα τεχνικό ζήτημα με τις ενημερώσεις στο Word Press την κατέστησε αόρατη.
.
Ανοίγοντας παρένθεση να επισημάνω ότι το καλοκαίρι του 2015 που αναλάβαμε την τύχη του σχολείου μας δύο από τις ζωτικές προτεραιότητες ήταν η δημιουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης – αναγνωστηρίου – αίθουσας παιχνιδιών και της ιστοσελίδας.
.
Ο αδιάλειπτος εμπλουτισμός κι η συνεχής υποστήριξη της – άπειρες εργατοώρες δίχως υπερβολή – κατέστησαν γνωστά τα όσα συντελούνται διαχρονικά εδώ πολύ πέρα από τα όρια της γειτονιάς και της πόλης, ενώ παράλληλα έχουν λειτουργήσει και σαν μοχλός ανάπτυξης πείθοντας “εύκολα” Ιδρύματα και Οργανισμούς για σημαντικές δωρεές. Ενδεικτικά: Σταύρος Νιάρχος – Ανακατασκευή της Αυλής, Ωνάση – Εξοπλισμός, Δεσμός – Σχολικός Κήπος και άλλες.
.
Μη έχοντας, λοιπόν, κάνει back up τα τελευταία δύο έτη (εγκληματικό λάθος) κινδύνευαν να χαθούν διά παντός βίντεο, δραστηριότητες, εκδηλώσεις, άρθρα αυτών των ετών.
.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον καλό συνάδελφο τον Μιχάλη τον Αρταβάνη, που την είχε δημιουργήσει και μου είχε μάθει πώς να την εξακτινώνω, να την εξελισσω και να την εμπλουτίζω και ο οποίος με το Know How του και την υποστήριξη των Τεχνικών του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας την επανέφεραν στη …Ζωή και μάλιστα δίχως απώλειες στο περιεχόμενό της!
.
Τέλος καλό… Όλα καλά! Ανάσα… Back up!
.
Ευθύμιος Χατζηευσταθίου