Να τοποθετηθούν κολωνάκια στις στροφές πέριξ της πλατείας του Προφήτη Ηλία

.

Συχνά και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα που πραγματοποιούνται μυστήρια στον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία, συμβαίνει επισκέπτες στην πόλη μας, που δεν γνωρίζουν, να παρκάρουν τα οχήματά τους πλησίον στροφών που περικλείουν την πλατεία.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που έρχεται γερανός και τα απομακρύνει, αφού τα λεωφορεία δεν στρίβουν.

Για το λόγο αυτόν πρέπει να επανατοποθετηθούν τα κολωνάκια που υπήρχαν στη συμβολή των οδών Χίου και Π. Π. Γερμανού και να υπάρξει η κίτρινη διαγράμμιση στο οδόστρωμα, για να μην παρκάρουν οχήματα που δυσκολεύουν τη στροφή των λεωφορείων προς την αφετηρία στην πλατεία Προφήτη Ηλία.

.

Επίσης στην οδό Π.Π. Γερμανού στη στροφή από τη Δεληγιάννη, παρ΄ ότι υπάρχει πινακίδα, όταν λειτουργούν τα σχολεία συμβαίνει γονείς να παρκάρουν τα οχήματά τους για να πάνε ή να πάρουν τα παιδιά τους από αυτά και τόσο τα λεωφορεία, όσο και τα απορριμματοφόρα να δυσκολεύονται να στρίψουν, προκαλώντας ουρές από άλλα οχήματα που οι οδηγοί τους θέλουν να  πάνε στις δουλειές τους.

.

Σημειώνουμε τέλος πως τις βραδινές ώρες παρκάρουν κοντά στην αφετηρία οχήματα που εμποδίζουν τα λεωφορεία να σταθμεύσουν στη θέση τους, ενώ οι οδηγοί δυσκολεύονται να στρίψουν δεξιά από την Π. Π. Γερμανού στην οδό Υψηλάντη από τα παρκαρισμένα οχήματα.

.