‘Επαινος στη Santa Barbara Guitar Orchestra

santa-barbara-quitar-band-3

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών η Τελετή απονομής των Βραβείων «Κάρολος Κουν» 2016, καθώς και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2016,  η οποία διοργανώνεται από  τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την  Ένωση Ελλήνων Θεατρικών & Μουσικών Κριτικών.

Φέτος κλείνουν 20 χρόνια από την έναρξη της συνεργασίας του τότε Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών για την από κοινού διοργάνωση των «Βραβείων Κάρολος Κουν» του Δήμου και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής της Ένωσης.

Σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση ένα δικό μας μουσικό σχήμα απέσπασε ΕΠΑΙΝΟ.

Πρόκειται για την Santa Barbara Guitar Orchestra, που αποτελείται από καθηγητές και μαθητές της Μουσικής Σχολής του Δήμου μας, για την εμφάνισή της στο «Φουαγέ Μουσών» («Αίθουσας Αλεξ. Τριάντη») του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (29-12-2015) στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του, υπό τη μουσική διεύθυνση του κιθαρίστα Αλέξανδρου Παπαρίζου,  ιδία δε προς επιβράβευση της αξιέπαινης προσπάθειας για δημιουργία ορχηστρικών σχημάτων στο πλαίσιο δημοτικών ωδείων,  υπόδειγμα κατεύθυνσης της νεολαίας σε εποχές κρίσης.

Συγχαρητήρια και από εμάς. Μπράβο σε όλους σας.