7ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων: “Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της…”

.
Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της…
.
Ακόμα μια τάξη της έκτης έφυγε για το Γυμνάσιο.
.
Την Παρασκευή 14/6/24 τα εκτάκια μας είχαν την τιμητική τους στο πάρτι αποφοίτησης, που με απέραντη χαρά αλλά και συγκίνηση, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων διοργάνωσε στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης…
.
.
Επιθυμία μας αυτή η βραδιά, με πολλά χαμόγελα, χαρά, ευτυχία αλλά και δάκρυα συγκίνησης, να είναι μια όμορφη τελευταία ανάμνηση από το Δημοτικό…
.
Παιδιά μας αγαπημένα σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο ταξίδι της γνώσης… Ας είναι ομαλός αυτός ο δρόμος της ζωής σας κυνηγώντας ότι αγαπάτε και να πιστεύετε πάντα στον εαυτό σας…!!!!!
.
.
Αυτή η βραδιά, οπως και κάθε χρόνο, έχει ανάγκη από στήριξη για να γίνει όπως πρέπει. Έτσι και φέτος, η στήριξη ήταν δεδομένη από όλους.
.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς της Στ, τα μέλη του Συλλόγου αλλά και τις μαμάδες του σχολείου μας που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση.
.
Ιδιαίτερη τιμή στην βραδιά μας η παρουσία της Αντιδημάρχου παιδείας κυρίας Αλεξάνδρας Φέγγη.
.
.
Δεδομένη όπως πάντα και η υποστήριξη της εταιρείας Σκλαβενίτη που σε κάθε εκδήλωση που κάνουμε είναι δίπλα μας, καθώς και του κου Γιώργου Κουφόπουλου από τις Λιχουδιές με το δροσερό του παγωτό….
.
.
Πάνω από όλα όμως πρέπει ένα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους μας. Αυτούς που ανέλαβαν να καθοδηγήσουν τα παιδιά μας στο ταξίδι της γνώσης και να τα προετοιμάσουν κατάλληλα για την ζωή τους.
.
Στις κυρία Αναστασία, κυρία Ευαγγελία, κυρία Μπετυ, κυρία Φωτεινή, τις δασκάλες της Στ. Την γυμνάστρια της καρδιάς μας κυρία Δημητρα, που ειναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας και σε ότι χρειάζονται, καθώς και την κυρία Κατερίνα, δασκάλα των Αγγλικών μας που είναι με τα παιδιά από την πρώτη ημέρα που πέρασαν την πόρτα του 7ου.
.
.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς του 7ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας για την τόσο σπουδαία και ξεχωριστή δουλειά που προσφέρουν στα παιδιά μας..
.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
7ου Δημοτικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας