Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου: “Η τελετή αποφοίτησης των παιδιών της ΣΤ τάξης μας”

Σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο, συγκινητικό αλλά συνάμα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 14/06 η τελετή αποφοίτησης των παιδιών της ΣΤ τάξης μας στο καφεστιατόριο “Κήπος” που βρίσκεται εντός του Διομήδειου Βοτανικού Κήπου στο Χαϊδάρι, αφού εντός των ορίων του δήμου μας δεν υπάρχει κάτι ανάλογο, αν και οι προϋποθέσεις υπάρχουν.
.
Από την παρέα μας δε θα μπορούσαν να λείψουν και τους ευχαριστούμε για αυτό, οι εκπαιδευτικοί των τάξεων κ. Γιάννης, η κ. Βάσω, η δασκάλα της παράλληλης στήριξης αλλά και η διευθύντρια της σχολικής μονάδας μας κ. Ιωάννα.
.
.
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής που πραγματοποιήθηκε σε έναν τόσο όμορφο χώρο, υπήρξε η δημιουργία στιγμών, τελευταίων στιγμών, με ολα τα παιδια μαζι, όπου ελπίζουμε πως και θα τα συντροφεύει στο διηνεκές.
.
Παράλληλα με τις ευχές που αντάλλαξαν οι μαθητές/τριες στο λεύκωμα πριν την έναρξη της τελετής, ο Σύλλογός μας και οι εκπαιδευτικοί ευχήθηκαν στα παιδιά να είναι δημιουργικό το ταξίδι τους στο Γυμνάσιο να κρατήσουν τις αξίες που έμαθαν στο Δημοτικό Σχολείο να κάνουν όνειρα και να βάζουν στόχους στην ζωή τους.
.
.
Ως ΔΣ, ελπίζουμε πως καταφέραμε να δημιουργήσουμε θύμησες στα παιδιά όπου μεγαλώνοντας θα αναπολούν με νοσταλγία την περίοδο εκείνη που βρίσκονταν μαθητές/τριες στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας.
.
.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εκπαιδευτικούς των τάξεων και την διεύθυνση του σχολείου για την τιμή που μας κάνανε να βρίσκονται κοντά στα παιδιά έστω και για μια τελευταία φορά πριν το καθένα από αυτά ανοίξει τα φτερά του και πετάξει.
.
.
Η τελετή αποφοίτησης σηματοδότησε και το τέλος του σχολικού έτους. Επομένως, ραντεβού του “χρόνου” ανανεωμένοι και με φορτισμένες μας τις μπαταρίες.
.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!
.
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ