18ο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των Δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου – Αγ. Βαρβάρας

Ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω, ο Δήμος Αιγάλεω και η Ένωση Γονέων Αιγάλεω, με τη συμβολή του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω, διοργανώνουν το    18ο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των Δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου – Αγ. Βαρβάρας.

Ημερομηνία, Ώρα, Τόπος,:

Σάββατο 6 Απριλίου 2024, 4.30 μ.μ. στο 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (Μ. Μπότσαρη και Κύπρου 1, έναντι Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στον Κηφισό, είσοδος από Μ. Μπότσαρη, χάρτης εδώ).

 Ώρα Προσέλευσης: 4.00 μ.μ.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Όλοι οι μαθητές/μαθήτριες των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων των παραπάνω δήμων και των περιοχών του Κεραμεικού/Βοτανικού και της Ακαδημίας Πλάτωνος καθώς και όσοι νεαροί σκακιστές/σκακίστριες έχουν αθλητικό δελτίο στα σκακιστικά σωματεία των τριών δήμων ή διαμένουν μόνιμα σε έναν από τους τρεις δήμους.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Τα σχολεία θα πρέπει να αποστείλουν τις συμμετοχές των μαθητών τους στο Σκακιστικό Όμιλο Αιγάλεω στα e-mail: skaki.aegaleo@gmail.com, rigatos@sch.gr, και katritsis@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.

Εναλλακτικά η δήλωση (ατομικής) συμμετοχής μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω: https://so-aigaleo.blogspot.gr/
ή απευθείας στη φόρμα :
https://forms.gle/sDqeJh2zXhQn1MFfA       

Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμη και αν έχουν δηλώσει νωρίτερα συμμετοχή, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν στη γραμματεία των αγώνων την παρουσία και τη συμμετοχή τους στους αγώνες μισή ώρα πριν την έναρξη του 1ου γύρου. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται επίσης δεκτές και στο χώρο των αγώνων μέχρι και 15’ πριν την έναρξη του 1ου γύρου. Όσοι προσέλθουν καθυστερημένα θα μπορούν να αγωνιστούν από το 2ο γύρο.

Πληροφορίες:  
6972-214418 (κ. Ρηγάτος),
6906-569042 (κ. Κατρίτσης)