Τα ΕΛΤΑ δυσκολεύονται (;) να βρουν Ταχυδρομικό Πράκτορα, για την πόλη μας…

Ένα ζήτημα το οποίο είναι από τα φλέγοντα, έχει να κάνει με το Ταχυδρομείο της πόλης μας και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η μεταβίβαση των υπηρεσιών του σε ιδιώτη, ή εάν τελικά το κατάστημα των ΕΛΤΑ κλείσει, όπως έχει γνωστοποιηθεί.

Πληροφορίες της εφημερίδας μας αναφέρουν πως ο ιδιώτης ο οποίος εφέρετο να έχει έρθει σε συμφωνία με τα ΕΛΤΑ για να αναλάβει αυτή την εργασία, μάλλον δεν θα είναι εκείνος που θα το διαχειρίζεται τελικά.

Ακούγονται διάφορα σχετικά με αυτήν την εξέλιξη, αλλά από το περιβάλλον του φερόμενου να αναλαμβάνει τις ταχυδρομικές υπηρεσίες στην πόλη μας, υποστηρίζεται πως ποτέ δεν είχε δείξει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο…

Πάντως πληροφορηθήκαμε πως τα ΕΛΤΑ “ψάχνουν” για ιδιώτη που θα αναλάβει το πόστο του Ταχυδρομικού Πράκτορα στην πόλη μας και πως πρόκειται να υπάρξει καινούργια ανακοίνωση για πρόσκληση ενδιαφέροντος επί τούτου.

Σημειώνουμε ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, εγκρίθηκε η παραχώρηση χώρου στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΕ, για την τοποθέτηση θυρίδων αυτόματης παραλαβής δεμάτων, στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, στα πλαίσια των αλλαγών που έχουν δρομολογηθεί.