Πινελιές κεφιού, χαράς και ξεγνοιασιάς έβαλε φέτος ο Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ» τις ημέρες της Αποκριάς

Πινελιές κεφιού, χαράς και ξεγνοιασιάς έβαλε φέτος ο Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ» τις ημέρες της Αποκριάς. Την Κυριακή το πρωί 10 Μαρτίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγ. Βαρβάρας, κάλεσε μικρούς και μεγάλους σ΄ ένα ξεφάντωμα με πολύ μουσική και χορό. Έστω και για λίγο άφησαν τις σκοτούρες, την γκρίζα καθημερινότητα και ντύθηκαν με χρώματα και πλατιά χαμόγελα.
.
Πολυπληθής ομάδα Μεταμφιεσμένων ξεκίνησε από τον ΦΑΡΟ και κατευθύνθηκε στην πλατεία «19 Μάη». Σ΄ όλη την διαδρομή χόρευαν στους ξέφρενους ρυθμούς.
.
Ξεσήκωσαν τις γειτονιές που τους φώναζαν «Μπράβο!», «Και του χρόνου!» και οι δρόμοι γέμισαν με κομφετί και πολύχρωμες κορδέλες.
.
.
Έστησαν τρικούβερτο γλέντι στην πλατεία. Παρουσιάστηκαν επίσης χορογραφίες από τους χορευτές και μέλη του Συλλόγου, σάτιρες, δρώμενα και τέλος όλοι απόλαυσαν τον σοκολατοπόλεμο.
.
.
Ένα διαφορετικό πρωινό, μια ξεχωριστή γιορτή όπου όλοι έγιναν μια χαρούμενη συντροφιά. Το κέφι και ο ενθουσιασμός ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων και εκφράστηκαν στους διοργανωτές με πολλά «Ευχαριστώ» και «Θερμά συγχαρητήρια»
.
Την όλη διοργάνωση επιμέλεια και παρουσίαση είχε η Πρόεδρος κ. Σοφία Σαββίδου. Υπεύθυνη για τις χορογραφίες ήταν η χορεύτρια του Συλλόγου Σοφία Μουρατίδου.
.
.
Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ»