Δώδεκα … «ξαδέλφια» του Όλιβερ ψάχνουν σπίτι μέσα από το ΔΙΚΕΠΑΖ…

.
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά …12 υπέροχα Χάσκι – ανάμεσά τους και 4 κουτάβια – ανέλαβε να φροντίσει το ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων).
.
Αυτό έγινε μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα για να προστατευτεί η ευζωία τους μετά τον αιφνίδιο θάνατο του εκτροφέα τους στο Κερατσίνι.
.
Η πρώτη εξέταση έδειξε ότι όλα είναι σε καλή κατάσταση, φροντισμένα στο μέτρο του δυνατού, σε ικανοποιητική θρεπτική κατάσταση και απολύτως ισορροπημένα σύμφωνα με το πρότυπο της φυλής τους.
.
Το ΔΙΚΕΠΑΖ θα αρχίσει τη διαδικασία της προώθησης της υιοθεσίας τους, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα μς το πρωτόκολλο.
.
Οι φροντιστές του ΔΙΚΕΠΑΖ θα αναλάβουν την άσκηση των ζώων στο Πάρκο σκύλων που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις μας αναπληρώνοντας έτσι μια βασική ανάγκη που τους είχε λείψει στον ακατάλληλο χώρο που βρίσκονταν μέχρι πρότινος.
.
Στην πρόσφατη τραγική περίπτωση του «Όλιβερ» που τόση συγκίνηση και τόσα ερωτηματικά προκάλεσε, ένα Χάσκι αποτύπωσε την ευαισθησία και τη θέληση της κοινωνίας να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο σε κανένα ζώο.
.
Ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου να βρούμε ένα ιδανικό και ασφαλές σπίτι, για καθένα από αυτά τα 12 … «ξαδέλφια» του Όλιβερ».
.
*Για περισσότερες πληροφορίες: 6976154011
.
Γρηγόρης Γουρδομιχάλης