Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας της Ένωσης Κρητών της πόλης – Δέσμευση όλων η στήριξη των προσπαθειών της νέας Διοίκησης

Με ιδιαίτερη επιτυχία και κοσμοσυρροή μελών και φίλων της Ένωσης Κρητών της πόλης μας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”, οι συμπολίτες μας Κρητικοί έκοψαν την πίτα τους εχθές Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στα Γραφεία τους.

Η πρώτη εκδήλωση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου της Νίκου Γιαλεσάκη έστειλε μήνυμα ενότητας και όρεξης για δουλειά μακριά από υποψία μικρότερης προσφοράς έργου από το προηγούμενο Δ.Σ.

Δεκάδες επίσημοι με τον δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, εκπροσώπους φορέων να στηρίζουν τη νέα διοίκηση και να δεσμεύονται πως θα είναι συμπαραστάτες στο έργο της.

Ο ίδιος ο κ. Γιαλεσάκης περιστοιχιζόμενος από  μέλη του διοικητικού συμβουλίου ανέπτυξε εν συντομία τα σχέδια της νέας διοίκησης για την επόμενη διετία, στα οποία περιλαμβάνονται ποιοτικές εκδηλώσεις και συνέχεια της προσπάθειας της Ένωσης να κρατήσει ζωντανή την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεγαλονήσου.

Κομμάτι πίτας έκοψαν όλοι οι επίσημοι ευχόμενοι τα καλύτερα στην Ένωση για το καλό το τόπου ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στα παιδιά που συμμετέχουν στα διάφορα χορευτικά και άλλα πολιτιστικά τμήματά της.

Επειδή υπάρχει η βεβαιότητα πως θα ξεχάσουμε να αναφέρουμε κάποιον από τους προσκεκλημένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης, αποφεύγουμε να τους ονοματίσουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Το σημαντικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν Ενότητα, Εργατικότητα και συνεχής προσπάθεια για τα ιδανικά της Ένωσης.

Μετά το πέρας της κοπής της πίτας υπήρξε όπως πάντα πλούσιος μπουφές, ενώ χορευτικά των τμημάτων της Ένωσης Κρητών, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.