Ασυγκράτητη η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ φιλοδώρησε τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ με πέντε τέρματα (5 – 2)

Ασταμάτητη η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ φιλοδώρησε με ΠΕΝΤΕ τέρματα την ομάδα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, το απόγευμα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου στο γήπεδο στα Ριμινίτικα για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ.

Ασυγκράτητη η ΑΠΕ δεν άφησε περιθώρια στον ΑΘΗΝΑΪΚΟ να αναπτύξει το παιγνίδι του και το τελικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη διαφορά των ομάδων.

Όλες οι γραμμές της ΑΠΕ έπαιξαν πειθαρχημένα και το τελικό σκορ 5 – 2 ήταν φυσιολογικό.

Σημειώνουμε πως ο προπονητής της ΑΠΕ Νίκος Κουνάδης μετά το 60ο λεπτό πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές στην ομάδα, χωρίς να επηρεαστεί η απόδοσή της.

Το σκορ άνοιξε στο 35 ο Χατζηροδίτης, με τους φιλοξενούμενους όμως να ισοφαρίζουν πέντε λεπτά αργότερα και οι ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παραγωγικό για την ΑΠΕ η οποία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της.

Στο 55 λεπτό Γκαρδιακός με πέναλτι, από ανατροπή του Γκουτίδη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημείωσε το 2 – 1, με τον Μπίκο στο 60ο λεπτό να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3 – 1 και τον Μπάκα στο 67 να σημειώνει ακόμα ένα τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 85 σε 4 – 2, για να πετύχει ο Γκουτίδης όμως δύο λεπτά αργότερα το πέμπτο γκολ της ΑΠΕ και να τελειώσει το ματς με σκορ 5 – 2.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ παίζει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΔΙΑΝΑ, στην Ηλιούπολη.