“Λ.Σ.”: “Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι στην πράξη η μόνη λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο”

Αυτό που ενοχλεί τη δημοτική αρχή είναι η παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης της μόνης λαϊκής αντιπολίτευσης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο

Λίγο παραπάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την έναρξη της θητείας του δημοτικού συμβουλίου και έχει ήδη φανεί τι είναι αυτό που ενοχλεί τόσο πολύ τη διοίκηση του δήμου και την κάνει να επιδίδεται σε στοχευμένη επίθεση απέναντι στη Λαϊκή Συσπείρωση, τη μόνη δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο που μπορεί να οργανώσει τον αγώνα και να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ την οποία υλοποιεί ο Δήμος.

Η Δημοτική αρχή πιστή στην κυβερνητική πολιτική, εντείνει την επίθεση απέναντι στο λαό της Αγίας Βαρβάρας, όπως έκανε με την αύξηση των δημοτικών τελών κατά 17% από φέτος .

Χρήσιμους υποστηρικτές στο αντιλαϊκό έργο της έχει και τις άλλες εκλεγμένες δυνάμεις στο δημοτικό συμβούλιο, που καταλήγουν στο “ναι μεν αλλά…”. Αυτό που τους ενώνει είναι η στρατηγική συμφωνία των κομμάτων τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από δύο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στις οποίες η Λαϊκή Συσπείρωση ανέδειξε ζητήματα που αφορούν προβλήματα του λαού της πόλης μας, η διοίκηση του δήμου περιορίζεται στη συστηματική επίθεση με συκοφαντίες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι στην πράξη η μόνη λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο

Για εμάς η προτεραιότητα είναι οι λαϊκές ανάγκες που θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους, της υποχρηματοδότησης, των κατευθύνσεων της κυβέρνησης και της ΕΕ. Σε αυτό μας το καθήκον, δεν θα κάνουμε βήμα πίσω!

Η Λαϊκή Συσπείρωση μπαίνει μπροστά στον αγώνα για τις ανάγκες των πολλών!

Δυναμώνουμε την προετοιμασία της απεργίας στις 28 Φλεβάρη, για να βγουν οι εργαζόμενοι στο προσκήνιο. Ξεσηκωμός με σύνθημα “Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”.

Να απαντήσουμε αγωνιστικά διεκδικώντας μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια που κατατρώει το λαϊκό εισόδημα που δε φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες σε βασικά είδη.

Για αυξήσεις στους μισθούς, κατάργηση άδικων φόρων όπως του ΦΠΑ σε είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης και του ΕΝΦΙΑ, ουσιαστική μείωση των δημοτικών τελών. Για προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Για δωρεάν υγεία και παιδεία, κατάργηση του αντίτιμου στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου.

Για έργα αντισεισμικής θωράκισης και αντιπλημμυρικά, για σχολικά κτίρια σύγχρονα και ασφαλή.

Στις 28 Φλεβάρη που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, οι περισσότεροι φοιτητές και νέα παιδιά, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη σε όλη τη χώρα και μια διαρκή-ανοιχτή πληγή σε δεκάδες οικογένειες. Τα δάκρυα έχουν γίνει οργή! Ένα χρόνο μετά κάνουμε την υπόσχεση μας πράξη! Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί!

Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Βαρβάρας