83 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Αιτήσεις έως 13 Οκτωβρίου

oaedΞεκινήσε την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.00 μ.μ. η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 34 Δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας (Δημόσια Πρόσκληση, Νο 10/2016).

Στο Δήμο μας πρόκειται να προσληφθούν 83 άτομα.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Για την διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), και συγκεκριμένα από τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες- ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ – Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.

Παρακάτω δημοσιεύουμε σχετικό πίνακα με τις ειδικότητες που αφορούν το Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την στοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), για να πληροφορηθούν τι ειδικότητες ζητούν γύρω Δήμοι.

document-page-001

document-page-002