Η Λαϊκή Συσπείρωση συναντήθηκε με το ΔΣ της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας

.

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Γκιτάκο και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας, την ημέρα που η ομάδα της πόλης μας συμπλήρωνε 87 χρόνια από την ίδρυση της.

Στην συνάντηση αναδείχθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ιστορική ομάδα της πόλης μας, καθώς ο δήμος περιορίζεται μόνο στην παραχώρηση του γηπέδου και αυτό με πολλές ελλείψεις (κυλικείο, προστατευτικά δίχτυα, αγωνιστικός χώρος), χωρίς να της χορηγεί καμία οικονομική βοήθεια. Τονίστηκε πως η ομάδα, συνάντησε τεράστιες δυσκολίες με το κλείσιμο του γηπέδου στην πόλη μας, με αποτέλεσμα εκτός του να μετακινείται επί 17 χρόνια σε γήπεδα όμορων δήμων, οι προπονήσεις των αθλητών γίνονταν κοντά στις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Από την πλευρά του το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο υποψήφιος δήμαρχος ανέδειξαν ότι η δημοτική αρχή θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει επιχορηγήσεις για όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας.

Ανέδειξαν επίσης ότι τα 300 έργα που έχει βάλει στην ατζέντα του (με αναφορά στον αθλητισμό) ο κ. Μίχος και η παράταξη του, είναι μόνο στα χαρτιά καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε την σχετική σύμβαση. Ενώ τόνισαν την ανάγκη σήμερα οι νέοι να στραφούν στον αθλητισμό, σε μια πόλη μάλιστα που το φαινόμενο των ναρκωτικών έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις.

Τέλος, ο Βασίλης Γκιτάκος ανέφερε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ότι θα παλέψει μαζί με τον λαό της Αγίας Βαρβάρας για την κάλυψη των αναγκών των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων, για ζωντανούς συλλόγους που θα αναδεικνύουν τον αθλητισμό ως δικαίωμα του λαού και της νεολαίας.

Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Βαρβάρας