Σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι αγώνες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – Μήνυμα των Παλαίμαχων της ομάδας

.

Σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι αγώνες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για το πρωτάθλημα Α Κατηγορίας ΕΠΣΑ, αγωνιστικής περιόδου 2023 – 24, φιλοξενώντας την ομάδα του Άγιου Ιερόθεου, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4:30 το απόγευμα και η ομάδα μας ζητά από τους οπαδούς και φίλους της να δώσουν το παρόν τους στην πρώτη φετινή σέντρα.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αθηνών.

………….

Επιτέλους αρχίζουμε!! Την ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9/23 και ώρα 16.30 μ.μ ΟΛΟΙ στα ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ στην έναρξη του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟ.
.
Συνεχίζουμε με την περσινή “συνταγή” και με αρκετές νέες προσθήκες, οι οποίες θεωρούμε οτι θα βοηθήσουν αρκετά την ΕΛΕΟΥΣΑ ΜΑΣ, σ΄ αυτό το δύσκολο, μακρύ κι΄ επίπονο Πρωτάθλημα.
.
Οι όμιλοι πλέον γίνονται δύο από 16 ομάδες έκαστος, όπου ανεβαίνουν απευθείας οι δύο πρώτοι των ομίλων και υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι από τον καθένα, οι οποίοι μπορεί να αυξηθούν ανάλογα με το τι θα κάνουν οι αθηναϊκές ομάδες της Γ΄  Εθνικής.
.
Η στήριξη ΟΛΩΝ επιβάλλεται, ήδη τα Διαρκείας έχουν ξεκινήσει να διατίθενται και όλα δείχνουν ότι μετά από πολλά χρόνια, σύντομα θα εξαντληθούν από πολύ νωρίς!
.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ στις 16.30 στα ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ!! Ε Λ Ε Ο Υ Σ Α ΜΟΝΟ !!!
.