“ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Αγίας Βαρβάρας”: 300 και (βγάλε) τα έργα της Δημοτικής Αρχής του κ. Μίχου…

.

300 και (βγάλε) τα έργα της Δημοτικής Αρχής του κ. Μίχου…

Έργα που αναβαθμίζουν την πόλη και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της!!!

Όσοι άκουσαν την ανακοίνωση των  300 έργων της δημοτικής αρχής, δια στόματος του απερχόμενου δημάρχου ή πίστεψαν τη «δημοσιογραφία» του δεκάρικου στην Αγία Βαρβάρα, σίγουρα έσπευσαν να προμηθευτούν ρακέτες για padel και tennis, λάδωσαν τις αλυσίδες των ποδηλάτων τους για να ξεχυθούν στους ποδηλατοδρόμους, ετοίμασαν το σκύλο τους για εκγύμναση στα 3 νέα πάρκα, ή έταξαν στα παιδιά τους ότι θα τα μάθουν κανόνες στο αναβαθμισμένο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και θα παίζουν στις νέες ή αναβαθμισμένες παιδικές χαρές.

Ας κάνουν λίγο …. υπομονή όμως, γιατί ο Δήμαρχος κ. Μίχος ξέχασε να πει ότι  με την υπ’ αρ. 323/2023 Πράξη του, το ΣΤ’ Κλιμάκιο του Ελ. Συνεδρίου έκρινε ότι κωλύεται η υπογραφή του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, συνολικού προϋπολογισμού 3.780.000 €, με αιτιολογία που κάνει λόγο για αοριστία και αναξιόπιστη διαδικασία.

Τα ήξερε αυτά ο κ. Μίχος και τα παπαγαλάκια του, όταν διαφήμιζαν και κόμπαζαν για τα 300 και βάλε (τελικά βγάλε) έργα; Σαφώς και τα ήξεραν, αλλά για τον ίδιο και τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζουν, είναι διαχρονικά στο DNA τους να κοροϊδεύουν προεκλογικά το λαό, προκειμένου να υφαρπάξουν τη ψήφο του. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά αν  θυμηθούμε το τελεφερίκ για τη διαδρομή πλατεία Παναγίας Ελεούσας – Πάνθεον που έταζε ή το κολυμβητήριο που εδώ και 20 χρόνια το εξαγγέλλει στα μελλοντικά έργα του.

Για ποια αξιοπιστία και συνέπεια λοιπόν, έχει το δικαίωμα να μιλά η παράταξη του κ. Μίχου «Πρώτη Ξανά»;

Σαφέστατα και χρειάζονται έργα που θα αναβαθμίζουν την πόλη και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, σε ψυχαγωγία, αθλητισμό, πολιτισμό και προς αυτή την κατεύθυνση θέτει τις ιεραρχήσεις της η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο της Αγίας Βαρβάρας. Με στοχευμένο πλαίσιο διεκδικήσεων από το κράτος και σε αντίθεση με τις άλλες παρατάξεις, βάζοντας μπροστά τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Διεκδικήσεις, που μαζί με τον λαό της Αγίας Βαρβάρας η «Λαϊκή Συσπείρωση» αγωνίζεται και θα συνεχίσει και μετά τις εκλογές, όταν οι άλλοι θα τα ξεχάσουν και θα ξαναπιάσουν τα γνωστά που λένε κάθε φορά, για το «εφικτό», το «δεν αντέχει η οικονομία» και άλλα κλισέ, στηρίζοντας ανοιχτά πλέον την πολιτική της υποχρηματοδότησης για τα έργα που έχει ανάγκη ο λαός, χωρίς τις μάσκες της «ανεξαρτησίας», που βάζουν για την προεκλογική περίοδο.

Προγράμματα κοροϊδίας ή ευχολόγια που κυκλοφορούν οι άλλοι συνδυασμοί, δεν θα τα βρείτε στη «Λαϊκή Συσπείρωση», γιατί η απαίτηση έργων γεννιέται από τις λαϊκές ανάγκες και δεν μπορεί να είναι επινόηση εξαπάτησης του λαού της Αγίας Βαρβάρας.

Λαϊκή Συσπείρωση

8/9/2023