Λόντος Αντώνης: “ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΨΗΦΟ ΣΑΣ”

    ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Είμαι ο Αντώνιος Δημ. Λόντος.

Ήμουν δάσκαλος των παιδιών  πολλών από  εσάς.

Ήμουν δάσκαλος πολλών από εσάς.

Έχω τις γνώσεις της επιστήμης μου.  Έχω τις  εμπειρίες μιας ζωής. Έχω αγάπη για τον τόπο που ζω και για εσάς τους συμπολίτες μου. Γνωρίζω τα προβλήματα του Δήμου μας  ` καθώς και τις ανάγκες όλων των κοινωνικών ομάδων.

Σας προτρέπω να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες ρήσεις και αν το επιθυμείτε να με επιλέξετε μαζί με άλλους συνυποψήφιους για να φροντίσω μαζί τους το καλύτερο για τον τόπο και για την κοινωνία μας.

Σίγουρα, γνωρίζετε  ότι οι γνώσεις και οι εμπειρίες των μεγάλων  μαζί με την τόλμη και τα όνειρα των νεώτερων μπορούν να συντελέσουν στην πρόοδο της κοινωνίας και στη βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων.

Οι ρήσεις, τα αποφθέγματα  των μεγάλων  είναι:

  1. Μόνο με την επιστήμη και την αρετή μεγαλουργεί ο άνθρωπος. ΕΡΝΕΣΤ ΡΕΝΑΝ
  2. Νομίζω πως όσοι εκπαιδευτήκανε, όχι μόνο αυτοί είναι ευτυχισμένοι και το νοικοκυριό τους διοικούνε καλά, μα και τους άλλους ανθρώπους ωφελούν. ΣΩΚΡΑΤΗΣ
  3. Όπως η γη, όσο γόνιμη κι αν είναι δεν μπορεί να κάμει τίποτα χωρίς καλλιέργεια, έτσι και ο νους, χωρίς εκπαίδευση, δεν μπορεί να δώσει καλόν καρπό. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
  4. Η εργασία είναι αληθινή πηγή της ανθρώπινης ευημερίας. ΛΕΩΝ  ΤΟΛΣΤΟΪ
  5. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι ` δεν είναι η καταγωγή, αλλά η αρετή που τους κάνει να διαφέρουν. ΝΤΙΦΟΡ
  6. Δικαιοσύνη, εργατικά χέρια, μυαλό ικανό να γενικεύει τις ιδέες, γλώσσα αρκετά εύστροφη για να τις εκφράζει είναι τα μεγάλα ευεργετήματα που έδωσε ο Θεός στον άνθρωποπ κατ’ εξαίρεση από τα άλλα ζώα. ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι υγεία και καθετί καλό που επιθυμείτε.

   Με εκτίμηση

Αντώνης  Λόντος

 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ Λάμπρος Μίχος