Εκτός του πίλαρ της ΔΕΗ, κάδος απορριμμάτων κρύβει την ορατότητα οδηγών στη διασταύρωση Θεμιστοκλέους και Π. Π. Γερμανού

Όταν ορισμένα πράγματα είναι κραυγαλέα και εξόφθαλμα πως δεν είναι σωστά και οι αρμόδιοι δεν το αντιλαμβάνονται ή αδυνατούν να δώσουν λύση, τότε υπάρχει θέμα.

Μάλιστα ορισμένες φορές υπάρχει σοβαρό θέμα, που έχει να κάνει με την ασφάλεια πεζών και οδηγών στους δρόμους της πόλης μας.

Συνεχώς γράφουμε πως οι κάδοι απορριμμάτων δεν πρέπει να είναι επάνω σε γωνίες διότι κρύβουν την ορατότητα των οδηγών που στρίβουν, αφού δεν έχουν ορατότητα.

Παραδείγματα πολλά. Ένα ακόμα τέτοιο σημείο, είναι η διασταύρωση των οδών Π.Π. Γερμανού και Θεμιστοκλέους, για το οποίο γράφουμε συχνά.

Διασταύρωση “καρμανιόλα”, αφού εκτός ενός πίλαρ της ΔΕΗ υπάρχει και κάδος απορριμμάτων που ολοκληρώνει το φράγμα αυτό και οι οδηγοί χρειάζονται τύχη για να στρίψουν στον κεντρικό δρόμο.

Οδηγοί οχημάτων και δικυκλιστές βγαίνουν στη μέση του δρόμου για να ελέγξουν εάν κατεβαίνει κάποιο άλλο όχημα για να στρίψουν στην Π. Π. Γερμανού.

Ο δήμος ας φροντίσει λοιπόν για την απομάκρυνση του κάδου από την γωνία και να εξασφαλίσει πως αυτός θα βρίσκεται σε σημείο που δεν ενοχλεί και θα παραμένει σε αυτό (στην οδό Θεμιστοκλέους υπάρχει αρκετός χώρος).

Για να λυθεί το θέμα μια και καλή, ο δήμος πρέπει να βάλει  σιδερένια “Π” στην οδό Θεμιστοκλέους, για να εξασφαλίσει πως ο κάδος δεν θα ξαναμετακινηθεί από κανέναν που θέλει να παρκάρει, αφού και ο κάδος να φύγει τα σιδερένια “Π” δεν θα του επιτρέπουν το παρκάρισμα.