Ζητάμε από τον αναγνώστη μας κ. Σ. Λ. να βγει και να αποκαταστήσει την αλήθεια, την πραγματικότητα και την ύπαρξή του

Δημοσιεύσαμε στις 17 Αυγούστου επιστολή του συμπολίτη μας κ. Σ. Λ., στην οποία έκανε αναφορά στις εργασίες που γίνονται στα σχολεία της πόλης μας, ρωτώντας να πληροφορηθεί εάν αυτές έχουν να κάνουν με την ενεργειακή αναβάθμισή τους, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα “δικαιοσύνη” σε σχετικό άρθρο της.

Η εφημερίδα μας δημοσίευσε τα αρχικά του ονόματός του, όπως  συμβαίνει πολλές φορές, όταν επιστολογράφοι μας δεν θέλουν να δημοσιευτεί το όνομά τους.

Έρχεται λοιπόν η εφημερίδα “δικαιοσύνη” και αμφισβητεί την ύπαρξη του συμπολίτη μας γράφοντας πως πρόκειται για ΔΗΘΕΝ αναγνώστη μας και στημένα ερωτήματα.

Επειδή και στο παρελθόν η ίδια εφημερίδα, είχε πάλι αμφισβητήσει την ύπαρξη επιστολογράφου για θέμα που είχε να κάνει με το π. αναψυκτήριο ΠΑΝΘΕΟΝ και τότε είχε δεχτεί απάντηση από την ίδια τη συμπολίτισσά μας, ζητάμε από τον κ. Σ. Λ., να βγει και να απαντήσει ο ίδιος σε αυτήν, αποκαθιστώντας την αλήθεια, την πραγματικότητα και την ύπαρξή του.

Τέτοια τεχνάσματα η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ενημερωτική ιστοσελίδα, όπως συνηθίζει να μας αποκαλεί η “δικαιοσύνη”) δεν τα συνηθίζει.

‘Αλλοι είναι εκείνοι που παρουσιάζουν το “άσπρο – μαύρο” και έχουν το θράσος να μας κουνούν και το δάκτυλο…