Βαρβάρα Κλάδη: “Αγαπώ την Αγία Βαρβάρα κι αγωνιώ για την πορεία της, καθώς τη θεωρώ πόλη αναφοράς για όλη μου ζωή”

.

Είμαι η Βαρβάρα Κλάδη. Είμαι παντρεμένη, έχω δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

Μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα και συμμετείχα σε όλους τους αγώνες που δόθηκαν σε αυτήν την πόλη.

Τι να πρωτοθυμηθώ, τους αγώνες για το δημοκρατικό σχολείο, την κατάκτηση των χώρων της Αποστολικής Διακονίας όπου χτίστηκαν τα σχολεία μας, τη συμμετοχή σε κάθε συλλογική δράση, είτε αφορούσε συλλόγους γονέων και σχολικές επιτροπές, είτε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες ή το γυναικείο κίνημα;

Πάντα ενεργός πολίτης της αριστεράς με έμφαση στα θέματα των γυναικών και τον πολιτισμό. Δραστήριο μέλος του φιλοζωϊκού κινήματος.

Η ενασχόλησή μου στο Δήμο ως αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης με τα εικαστικά και τα υπόλοιπα πολιτιστικά του τμήματα μου έδειξαν το δρόμο.

Πράγματι, τα όνειρά μου πήραν σάρκα και οστά το 2015 που ίδρυσα μαζί με άλλες συνδημότισσες την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας το «ΚΥΤΤΑΡΟ», που εδρεύει Καραολή 38. Έκτοτε συνεργάζομαι με διάφορους πολιτιστικούς και δημοτικούς φορείς κυρίως μέσω ευρωπαϊκών και άλλων προγραμμάτων.

Αγαπώ την Αγία Βαρβάρα κι αγωνιώ για την πορεία της, καθώς τη θεωρώ πόλη αναφοράς για όλη μου ζωή, γι’ αυτό και θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Μαζί με τους Πολίτες» και υποψήφιο δήμαρχο τον συμμαθητή και φίλο μου Κωνσταντίνο Σαρόπουλο, γιατί μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες και έχουμε κοινό όραμα για την πόλη.

Μέσω της δουλειάς μου βιώνω καθημερινά την ανάγκη των ανθρώπων, ιδίως των γυναικών, να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες. Οι άνθρωποι θέλουν διεξόδους από τη σκληρή καθημερινότητα. Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού, μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, ότι θα καταφέρουν την πόλη της ανθρωπιάς και του πολιτισμού.