Ο Κων. Σαρόπουλος με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, επισκέφθηκε το νοσοκομείο

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κων. Σαροπουλος με υποψηφιους δημοτικους συμβουλους της παραταξης του, επισκεφθηκε εχθές το πρωι το νοσοκομειο μας γιατί πληροφορηθηκε ότι εκκενωνονται τα εξωτερικά ιατρεια.

Με αγωνία μηπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασφάλειας, πχ στατικοτητας του κτηρίου, αν διαπιστωθηκε κάποια ζημιά, αν αυτη η ενεργεια αφορά και άλλα κτήρια, ή εντελει μήπως υποκρυπτεται κάτι που έχει να κάνει με την περαιτέρω υποβάθμιση του νοσοκομείου.

Η ιστορία, μας έχει κάνει πολύ επιφυλακτικους.

Άλλωστε τα ιατρεία μεταφερονται στην Α Παθολογική καταλαμβανοντας ζωτικό της χώρο, την περίοδο μάλιστα που λειπει με αδεια ο διευθυντης κ. Καπανταης.

Εκεί συναντήθηκαν με τη διοικητρια την κ. Κορμπα ή οποία συνοδευταν απο στελέχη της διοικησης. Η κ. Κορμπα τους καθησυχασε ότι πράγματι αδειάζει το κτήριο κ μεταφέρεται στην παθολογική κλινική, ώστε να αξιολογηθεί ή χρησιμότητα ή η πιθανή του επέκταση στα πλαίσια ενός γενικότερου πλάνου αναβάθμισης του νοσοκομείου.

Στη συζητηση εγιναν προτασεις κ συμφώνησαν στην πληρη λειτουργία εξωτερικών ιατρείων, τμήματος επειγόντων, χειρουργικής κλινικής, παιδιατρικου τμηματος κ άλλων υποστηρικτών ειδικοτήτων, όπως κ κέντρου αποκατάστασης.

Επισης διαπιστωθηκε οτι ο δήμος Αγίας Βαρβάρας δεν πήγε να συνδράμει στην αποψίλωση των ξεροχορτων τις ημερες αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς και έστειλε το υπουργείο προσωπικό άλλης δημόσιας υπηρεσίας.

Ο κ. Σαροπουλος τη διαβεβαιωσε ότι θα είναι δίπλα στη διοίκηση σε κάθε θετική διεκδίκηση κ ενέργεια, αλλά δυναμικα απέναντι σε ότι οδηγεί στην αποδυνάμωση του.