Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ συνεχίζει την προετοιμασία – Οι ελλείψεις παραμένουν στο γήπεδο στα Ριμινίτικα

.

Σε πολύ καλό κλίμα, με όρεξη για δουλειά και αισιοδοξία συνεχίζονται οι προπονήσεις και οι διάφορες εξετάσεις των παικτών της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Η διοίκηση φροντίζει να μην υπάρχουν ελλείψεις και να ακολουθείται το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί από το προπονητικό τιμ για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας.

Η ΑΠΕ ενισχύθηκε με πέντε νέους παίκτες αυτήν την περίοδο και ίσως προστεθούν ένας – δύο ακόμα την περίοδο που θα μείνουν ελεύθεροι.

Υπάρχει δε η βεβαιότητα πως στη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα από πέρσι, αφού πλέον υπάρχει ομογένεια σε αυτήν και οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν με επιτυχία ενσωματωθεί με τους παλαιότερους αθλητές.

Ενώ πάντως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις στο γήπεδο οι οποίες χρονολογούνται από παλαιότερα και δεν έχουν εξαλειφθεί.

Πρόκειται για τους προβολείς του αγωνιστικού χώρου οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του γηπέδου, για την τοποθέτηση ενός φιλέ στην πλευρά πίσω από το τέρμα προς την πλευρά της οδού Φλέμινγκ και στην πλευρά απέναντι από την εξέδρα, από όπου και χάνονται δεκάδες μπάλες κάθε χρόνο με σημαντική οικονομική επιβάρυνση της ομάδας.

Βεβαίως υπάρχει και το θέμα της έλλειψης κυλικείου το οποίο επίσης είναι σημαντικό. Όταν κάποια στιγμή αποφασιστεί η κατασκευή και λειτουργία του, όπως έχουμε πληροφορηθεί θα τοποθετηθεί στο χώρο που σήμερα είναι οι τουαλέτες, οι οποίες θα μεταφερθούν προς τη πλευρά του βουνού, για να μην έχουν και οπτική επαφή με τις εξέδρες.

Υπάρχουν βεβαίως και άλλα θέματα όπως η κατάσταση του τεχνικού τάπητα που χρειάζεται καθαρισμό και πλύσιμο, ο οποίος επιβαρύνεται πλέον και με άλλες  δραστηριότητες και φιλοξενία όπως ενημερωθήκαμε ομάδας του Δήμου Αιγάλεω για προπονήσεις, ενώ έντονα συζητείται και η επανεμφάνιση και της ιστορικής ομάδας του Α. Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ.