Σπύρος Βασιλείου: “Η Αγία Βαρβάρα μπορεί να γίνει μία ασφαλής, ζωντανή κι ανθρώπινη πόλη και θα αγωνιστώ γι’ αυτό”

Ονομάζομαι Σπύρος Βασιλείου και είμαι 20 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα. Είμαι γιος του Ιωάννη-Χρήστου Αννίσα και της Παρασκευής-Κωνσταντίνας.

Είμαι απόφοιτος λυκείου με ειδικότητα φυσικοθεραπευτή και απόφοιτος επαγγελματικής σχολής με την ειδικότητα βοηθού λογιστή. Έχω εργαστεί στο γραφείο κινήσεως του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στη καταγραφή – διαλογή ταχυμεταφορικής εταιρείας.

Έλαβα μέρος σε αρκετές ημερίδες επιμορφωτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως του εθνικού κέντρου επαγγελματικού προσανατολισμού στη συμβουλευτική για τη σταδιοδρομία στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από τα παιδικά μου χρόνια.

Ως ποδοσφαιριστής συμμετείχα κυρίως στα τμήματα της υποδομής και της ανδρικής ομάδας της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας.

Αγαπώ την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος βλέποντας την να υποβαθμίζεται. Ανησυχώ για την άνοδο της εγκληματικότητας και την εγκατάλειψή της κι αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά.

Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί Με Τους Πολίτες» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Σαρόπουλο, έναν καταξιωμένο επιστήμονα της ιατρικής, αλλά και έναν δημοκράτη που ακούει όλες τις φωνές της λογικής, πιστεύει στην αξιοκρατία και τη διαφάνεια και στοχεύει στην αλλαγή νοοτροπίας του δήμου και μια διοίκηση που θα υπηρετεί τον πολίτη.

Η ασφάλεια των κατοίκων της πόλης και η καταπολέμηση των ανισοτήτων είναι από τις προτεραιότητές μου. Επιθυμώ επίσης να προσφέρω κοινωνικό έργο, να στηρίξω τους αδύναμους συμπολίτες μας και να συμβάλλω στη βελτίωση του επιπέδου ζωής τους.

Η Αγία Βαρβάρα μπορεί να γίνει μία ασφαλής, ζωντανή κι ανθρώπινη πόλη και θα αγωνιστώ γι’ αυτό.

Σπύρος Βασιλείου