Ο Κώστας Παυλίδης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Μαζί με τους πολίτες»

.
Ο Κώστας Παυλίδης είναι ένας από τους σημαντικότερους νέους τσιγγάνους μουσικούς στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.
Η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή ήταν στα 12 του στην ταινία “ROM” του Μενέλαου Καραμαγγιώλη που τραγούδησε τα κύρια θέματα της ταινίας του συνθέτη Νίκου Κυπουργού. Υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο για δίσκο στα 15 του χρόνια με την δισκογραφική εταιρεία του Μάνου Χατζιδάκι «Σείριος».
Έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες και έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες της εποχής. Μία από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες που συμμετείχε ήταν μια συλλογή με τίτλο «Τραγούδια των Τσιγγάνων στην Ελλάδα», που ηχογραφήθηκε ζωντανά, με μια συγκλονιστική ερμηνεία του τσιγγάνικου τραγουδιού «Jastar amenge dur». Το 1994 κυκλοφορεί τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Καράβι καρδιά». Έκτοτε η δισκογραφία του συνέχισε να είναι επιλεκτική. «Βγάλε φτερά και πέτα», «Ποια γη και ποια πατρίδα», «Νύχτα με αστέρια».
Ως καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα σύγχρονο πρόσωπο της ελληνικής αλλά και τσιγγάνικης μουσικής με στοιχεία λάτιν και φανκ με μία world διάθεση.
Εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων του είδους στα Βαλκάνια έκανε κυριολεκτικά τα πρώτα του βήματα δίπλα στον Μάνο Χατζιδάκι. Μοναδικό ηχόχρωμα, που όταν το ακούσεις ζωντανά, δεν το ξεχνάς ποτέ. Φωνή αλλά και ψυχή.
Ο Κώστας Παυλίδης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Μαζί με τους πολίτες» με υπ. δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Σαρόπουλο γιατί οραματίζεται την Αγία Βαρβάρα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και του πολιτισμού.